Dilek5534 Merhaba sevgili güzel anneler :) Anne sütünü arttıran besinler veya çaylar içen var mı? Mesela benim sütümü bozadan başka arttıran olmadı. Boza içmekten gına geldi😁😁 önerilerinizi bekliyorum ❤❤
Azyef Dilek5534 düZenli ve protein ağırlıklı beslenmek ve bol su içmek diyorum harici bir şey kullanmadım ben hiç çok sukur sütümde oldu
AsafE Dilek5534 boza içerken bunu okuyan ben😂 yulaf, helva, bestlak, dereotu bide rezene ♥️ Zaten ne kaldı ki başka dimi😂 bazen akışına bırakmak ne kadar kasarsak o kadar olmuyo bence 🤷🏼♀️
Dilek5534 Princessmom1 Princessmom1 çok aradım sonunda carrefourda buldum :) hatta bugün internetten 2 litre sipariş verdim geldi. Ayrica Vefa bozası 1 litrelik şişelerde satılıyor. https://www.carrefoursa.com/vefa-boza-1-lt-p-30145061
Princessmom1 Dilek5534 Cok teşekkürler ben de şimdi baktım evet migrosta da varmış :)) ben de deneyeyim bozanın içeriğine baktım bulgur varmış ondan demek ki:))
Sirinsema Dilek5534 tahin helva ayrıca gece yatmadan bir kase süte iki yemek kaşığı yulaf koyuyorum bazen içine muz da doğruyorum güzel süt yapıyor hurma ve kuruyemişte sür yapıyor ayrıca kuruyemiş sütün kalitesini artırıyor bebeğim kilo aleın dersen ceviz kaju badem özellikle öneririm