Merabalar,yazlıkta komşumuzun geliniyle tanıştım,İstanbul’da yaşıyorlarmış 5 yaşında kendini inanılmaz güzel ifade eden,özgüvenli,doğruyla yanlışı ayırt edebilen bir kızı var.Anneler olarak sohbet ederken konu konuyu açtı ve kızını 13 aylıktan itibaren bazen anne-çocuk bazense sadece çocuk oyun gruplarına götürdüğünü söyledi ve çok memnun olduğunu söyledi.Aktivite olarak bazen oturup şarkı söylüyorlarmış bazende öğretmen eşliğin jimlastik ve benzeri bir sürü güzel aktivite.Bu fikir çok hoşuma gitti.Hemen araştırmaya koyuldum bir yaş altı Ankara’da yokmuş zaten kızım şuan çok küçük henüz bunu idrak edebileceğini sanmıyorum.Ama merak ediyorum gideniniz varsa benimle deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?Not:Bıktım kaynana,koca,eş,şiddet postu görmekten biz anneyiz çocuklarımızı heran bir adım ileriye götürmeliyiz bu sadece karnını doyurmakla olmaz güçlü toplumlar eğitimle gelişir.Toplum olarak buna çok ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum başka aktivite önerileriniz varsa yazarsanız seve seve okurum.