Dengenc Narin dışarda nasıl bi hayat war unuttum resmen sürekli meme dışarda evin içinde dolanıyorum. Memeden ayrı kaldığı süre gün içinde sabahtan akşama kdt toplasan 1/2 saattir en fazla.
ygmr Narin evet.cnm 4. ayda alisti aventin ultra.softunu berdim.damaksiz.duz damakli versem.belki onuda alirdi da.ben buna zorladim
Ennur Narin Avent ultra soft aldım tutmadı wee baby aldım biraz daha fazla emiyor sanki aventi düşürüyor oğlum erken doğduğu için emZik vermek istememiştim ilk başta tutuyodu ben vermedim şimdi pişmanım bide. Nuk kauçuk falan deniyeyim diyorum
Narin Kartaldoruk Ahh istediğim tam olarak bu işte.Karnı tok olduğunda uyumak istediğinde ya da dışarıda olduğumuzda falan emzik alsın istiyorum.Yoksa memeler ona feda🙈 ama sürekli sürekki emmek isteyince ben pert oluyorum.
Narin Minikmucizemm Ah bu bilinmezlikler.Az önce mama vermedim beni emsin dedim emerken uyuyakaldı acaba doydu mu mama versem mi düşünüp duruyorum:))
Belisss Narin şuan yorumları okudum şokum 🤭 12 günlük bebeğim var memeyi bugün tutabildik oda silikon uçla emiyo. Sabahtan beri memede perişan oldum 😂 memede uyuya kalıyo yerine koymak için kalkıyorum pat uyanıyo bız ılk gunden boyleysek yandık🙄😂