Beyza_momss 1ay 28 günlük kızım bugün çıldırdı ya resmen 8 buçuk dan beri uyku için çaba veriyo ama uyumuyo sakin kalma yönünde çalışıyorum nereye kadar direnicek bilmiyorum 😭
Zyneepemree Beyza_momss benim bebeğimde öyleydi ben çareyi pusette buldum bebeğimi onda sallıyorum bide yanında piş piş ve fön sesini açıyorum çok güzel uyuyor ama tabiki bazı geceler huzursuz oluyor onda istediğini yap ağlamaktan başka bir şey yapmıyor denemenizi tavsiye ederim
Almi21 Beyza_momss muhtemelen yediğiniz birşey hazımsızlık yapmıştır gazını çıkarsa bile karın ağrısı oluyor uyumuyorlar bizimkide genelde öyle oluyor çünkü
Beyza_momss Zyneepemree pusette de denedim ayağımda da denedim zaten süpürge sei veya kuran ile uyuyo 2 side fayda vermedi bu gece dellenmemek için çabalıyorum resmen bitik halde
Beyza_momss Almi21 aslında hep yediğim şeyleri yedim yine dikkat ederek niye böyle yaptı anlamıyorum kundagini açtım saf saf bakiniyo karanlıkta
Zyneepemree Beyza_momss benim bebeğimde geceleri asla uyumuyor çok fazla ağlıyordu bende gazını çıkarttım sanıyordum ama gazı olduğu için ağlıyormuş
Beyza_momss Minkpndam koydum yanına yattım gene aynıydı 2 buçuk gibi falan gitti en son geri uyandı şimdi de bugün ruhali Cok karışık kızımın sanırım