Umay12 https://www.hizliresim.com/dmt4749 Kızımın sanırım köpek dişleri çıkıyor daha dört aylık çoo huzursuz bugünde beyaz nokta gibi şeyi fark ettim bu nedir acaba başına gelen var mı yarın doktora götüreceğim ama içim rahat değil kızımda çok huzursuz zar zor çekebildim resmini endişeliyim
PrensesimEla Umay12 benim kızımında öyleydi hatta üst ve alt kesici dişleri karışıklıkli beyazlasmisti ama şuan alt iki diş çıktı ve beyazlıklar kayboldu. Yan taraftaki beyazlık hala duruyor ama. Doktora sorduğunuzda bana da bilgi verirseniz sevinirim.
Umay12 Deletedmom454 hayır yok daha dördüncü aya girmemize dört günümüz var ama alt dişleri böyle değil köpek dişleri bu şekilde ve beyaz bir nokta oluşmuş yan tarafında diş etinin
Deletedmom454 Allah Allah benim oğlumda 4 aylık çıkardı ama ilk köpek dişleri gelir mi bunu hiç bilmiyorum oğlumun alt iki diş çıktı şu an 5 aylık sanırım üst iki diş geliyo
Umay12 Deletedmom454 benim de ilk bebeğim tecrübem de yok beyaz nokta gibi birşey de oluştu bugün fark ettim onu da
Umay12 PrensesimEla gittim daha artacak salyası o beyazlık da olur anne sütünden dişten dedi ateş de olur dedi idrar yolu tahlili istedi birşey çıkmadı
Umay12 PrensesimEla önemli değil canım bende tam anlam veremedim ama herhalde erken diş çıkarttığı için ağır geçiyor