Denizegem Merhabalar, bebeğim 2 aylık sürekli kusuyor beyaz çökelek kıvamda bazende su kıvamda sürekli üstünü değiştiriyoruz ve her beslenme sonrasında sürekli emmek istiyor sebebi neden olabilir ?
elif_avc19 Denizegem bizde 3aylık olduk doğduğundan beri kusuyor dr kilo alımı iyise sıkıntı değil demişti malesef çok zor oluyor sürekli önlük kullanıyorum
gokceasel Denizegem Benim kızım da çok şiddetli kusardı aralıksız reflüsü vardı şuan 5 aylık oldu arada bir çok nadir hafiften kusar ama çok şükür geçti o günler. Sizinde reflüdür büyük ihtimal
elif_avc19 Denizegem ben doğduğundan beri hep yan yatırıyorum uyurken benim bebeğimde kusuyor bazen fışkırarak kusmadığı sürece sorun değil sizin bebeğinizin günlük kurmalarını takip edip ona göre dr danışabilirsiniz
QueenMommm Denizegem neredeyse her emmeden sonra kusuyo katı kusuyo pütürlü sulu fışkırarak her türlü kusuyo yani bazende su gibi
Nihal1341 Reflü olabilir kusmanın şiddetine bağlı eğer az kusuyor çökelek gibiyse belkide sütünüz yarıyordur yani öyle derler ama fışkırır gibiyse reflü olabilir