Nurhavvaaa Bebeğim 5 aylık Aptamil mama kullanıyorum şuan ama bebelaca geçmeyi düşünüyorum arasında bir fark varmı acaba yoksa aptamile devam mı etmeliyim burada soracağım doğru düzgün bir doktor yok malesef o yüzden buraya sormak istedim
Irmakprensesinannesi Nurhavvaaa sma yi tavsiye ederim Bn gayet memnunum gaz da yapmıyor fiytj da çok uçuk deil 800 gr 117 ti ebebek te yni
ZeynepNurten Nurhavvaaa bebelac ve aptamil çok gaz yapıyı sma al bence canım hemen hemen bebelecla aynı fiyat
Mavisimbenim Nurhavvaaa aptamil biraz pahalı ama sma da kesinlikle kilo aldırmıyor bebelac iyi diye duydum bende hem ucuz hem güzel kilo aldırıyor
Nurhavvaaa ZeynepNurten Aptamil bı sknti olmadı şuana kadar ama fiyat yuzunden değiştirmek zorunda kalıyorum 😣
Irmakprensesinannesi Mavisimbenim valla sma benim.kizim da bayağı kilo aldırdı 1865 gr doğduk şuan 4 aylık 6000 gr 60 cm ilk 1 ay aptamil premetil kullandık sonra full sma kullaniyrz doktorumuz un önerisiyle sma çok eski marka ve doyurucu kızım 11 de emiyor 100 cc mama yiyor yaklaşık ve sabh 7 ye kdr asla uyanmaz gaz kaka vb bisi yoksa
Bulut1 Nurhavvaaa bebelac gold kullanıyoruz çok da memnunuz diğer hepsini kullandım kabız yaptı ama bu çok iyi geldi bze
Alya3361 Bende aptamili iyi içmiyor diye bebelac a geçtim bun daha iyi içiyor aptamilde 100 110 cc içerken bunda 120 150 içiyor kabız falan da yapmadı bi arkadaşta iyice araştırdım en katkısız bebelac deyince geçtim ben
Taze_annecik Nurhavvaaa Aptamil kullanıyorum ara sıra pahali olduğundan dolayı sma denedim bebeğim severek içmedi ve sürekli kustu aptamile devam edin bence
Ayseoztrk57 Merhba kızlar Aptamıl ogluma gaz yatı sma gctık oda gaz yaptı hipp kullanan varmı memnun kalan