zynpylmaazz Merhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var , sürekli sırtüstü düz bir şekilde yatıyor yan çevirmeye çalışıyorum kafasını uyurken hemen geri çeviriyor siz nasıl önlemler alıyorsunuz kafası düz olacak diye korkuyorum
Zeydeymen zynpylmaazz yan yatırdığınız zamn arkasına yastık falan koyun ki dönemesin sağ sol yatırın sürekli. Bizimde öyleydi 9 aylık olana kadar da o sekilde yatırdım sonra babam sağolsun kızdı sağ sol yatırmaya başladım. Hatta geceleri gelir kendi kontrol ederdi nasıl yatıyor diye zamanla düzeliyor eğer o sekilde yatırırsanız
Annepandaa ZeynepSare ben yaşamadım ama e bebekde yada internette düz kafa yastığı var kullanabilirsinşz. Çok pahalı birçey değil. 25 lira frlandı sanırım.
zynpylmaazz Annepandaa onlar bana çok işe yarayacak gibi gelmedi incecik bişey olduğu için o yüzden almamıştım ama tekrar bir bakayım teşekkürler:)
ElSa2811 zynpylmaazz bence işe yarıyor benim bebeğimde doğduğından beri onda yatıyor hep düz yatmasına rağmen kafası yuvarlak
zynpylmaazz ElSa2811 biz de kafa boşluğu olan bi reflü yatağı kullanıyorduk kafasına denk gelen kısım boşluk şeklindeydi artık ona yatırmıyorum 1 haftadır, bir de babybjörnde çok vakit geçirmeye başladı onda kullanamıyorum tabi o tarz bişey
zynpylmaazz Duygu-66-Tumer bedeni de yan durması biraz beni endişelendiriyor yüzüstü dönüp nefessiz kalırsa uykuda diye ama kafası için bir deneyeyimm teşekkürler :)
Gokayimin-Annesi Ayni seyden bende muzdariptim o yastiktan aldim ve hemen onune gectim kafa duzlesmesinin gercekten ise yariyor denemelisin benim oglumda hep duz yatmayi seviyo bende careyi o sekilde buldum
Duygu-66-Tumer zynpylmaazz daha küçük dönmez. Ben bir sağ tarafına bir sol tarafına yatırırım. Yada bir gün sağına bir gün soluna yatırırım. Babynest aldım bebek zaten sırtını dayayabiliyor. Aşağıda örneği var. Ama battaniyeden kendinizde yapabilirsiniz. Battaniyeyi yuvarlayın. Kuş yuvası haline getirin. Üzerine bir örtü serin, hem bebeğiniz kendini güvende hissetmiş olur hem de sırtını dayamış olur.