Zeyno123 Kizlar bebeklerinizin gece uykusu kaçta ve gün içinde kaç kere uyuyo bebekleriniz biz 3 ayligiz toplam 4 5 kere uyuyo
Azyef Zeyno123 Bebişimm 3aylıkken ortalama beş uyku yapıyordu sabah 6.30 7 gibi uyanır akşam 7 7.30 gibi uyuyordu
escmrk Zeyno123 9buçukta uyudu 11e kadar hamakta salladım iyice uykusu ağırlaşsın diye ara ara mızmızlando. Sonrasında 12, 3buçuk,5,5buçuk,6,7buçukta uyandı hepsindede emip öyle uyudu saat 9 oldu hala uyuyo
PurpleTail Zeyno123 3. Ayımıza yeni hitdğama benim bebeğim gündüz çok zor dalıyor uykuya dalsa bile en fazla 45 dk uyuyor ;( gece uykularında sorun yok 21:30 gibi yatsr 08:00 de kalkar gece bir kere emmek için uyanır.. gündüz uykularını nasıl halledebilirim bilmiyorum
Zeyno123 PurpleTail bizde 3 ayligiz yeni girdik hatta bide de aynıydı atak haftası diyolar gündüz benimki 15 20 dakika uyuyodu 2 saat ayakta duruyodu geceleride 2 3 saate bir emer
PurpleTail Zeyno123 ama uyanık olduğu zaman dilimlerinde atak dönemindeki gibi huysuz değil sadece uyanık:) daha uyutma yöntemini de oturtamadık memede uyumaya alıştı bizimki siz nasıl uyutuyorsunuz?
Zeyno123 PurpleTail doğduğundan beri sürekli sallayarak uyuyodu şimdi 3 gündür poposuna vurup telefondan ninni açıp uyutuyorum sallayarak uyuttugumda sürekli sallanmak istiyodu böyle olmaz dedim bu yöntemi yaptım bende bide uykusunu düzene soktumu tamamdır
PurpleTail Zeyno123 süper ben de yavaştan alıştırmalıyım sürekli bana bağımlı olması işe başladığımda sıkıntı olacak.
Zeyno123 PurpleTail Benimde bebegimde bi kaç gündür uyurken boğuluyo anlam veremiyorum korkuyorumda ne yapicam bilmiyorum
Linaekin Bebeğim 2 aylık sabah 5 te kalkar akşam 9 a kadr kesinlikle uyumaz gündüz uykusu sıfır sizce ne yapabilirim
Zeyno123 PurpleTail vallah tukurugunden sanırım bogulma tehlikesi taşıyoruz hihi diye yutkunma sesi geliyo
Zeyno123 PurpleTail sürekli o şekil yatırıyorum zaten canım anne olunca herşeye panik yapmaya basladim
PurpleTail Zeyno123 yok öyle evham yapmayın ama tabi yine de tedbirli olmakta fayda var.Bebeklerin refleksleri güçlü oluyor içiniz rahat etmezse doktora sorun bi.
Zeyno123 PurpleTail teşekkür ederim yanıla anlamazsanız bebeginiz neyle bekleniyo anne sütü kullanıyoruz emiyo benim kız ama çok gazi var şu 3 gündür ilaçta fayda etmiyo sıcak suda
PurpleTail Zeyno123 anne sütü alıyor bizimki de ama gaz olayı baya azaldı.. sam simplex ve biogaia kullanıyoruz .. 2. Ayın ortalarındayken azalmaya başlamıştı.. masaj yalın iyi gelir YouTube da var