Defne0111 Kızlar bebeğimin yüzü bi türlü geçmiyor bayadır böyle cildiyiye götürecem ama böyle olup çözüm bulan var mı neden böyle
Cnr060621 Defne0111 aynı durumdayız ama benim geçiyor sonra tekrarlıyor tekrarladığı durumlar şunlar : örgü giydiğinde , kalın giydiğinde , ve kıyafetleri yıkandıktan sonra ütülemediğimde
Mslln Defne0111 benim yeğeniminde böyleydi. Yumurta alerjisi varmış. Paketli gıda ve yumurta içeren birşey tediğinde hala böyle oluyor. 4 yaşına girecek hala atamadı alerjisini
Nesya Defne0111 sakalli birimi öptü bnm bebegimide esim veya babam yuzunu sure sure optugnde bukdr abartiki degil ama kizariyo boyle nokta nokta oluyo tiraşli olsalar bile oluyobyinede sakal kokleri ciziyo galiba
Defne0111 Domino hayır öpen yok bir ben öperim çok fazla değil genelde memeye yanağını koyunca daha çok kızarıyor sağlık ocağına görürdüm ama cildi hassas diyor
Defne0111 Cnr060621 buna dikkat edeyim ütülemeyi bırakmıştım bazen geçiyor geri çıkıyor üstünde çok kalın değil
Keskeuyusamm Canım çok çok özür dilerim yanlış anlama ama acaba bebişin bıyık bölgesi ile alakalı doktora danıştın mı? Bazen hormonal sebeplerden dolayı böyle olabiliyor hiç bir şey dediler mi
TunisS Defne0111 Benim bebeğiminde yüzü böyle oldu cildiyeye götürdüm egzama dedi sonra alerji doktoruna götürdüm egzamayi alerji tetikliyormus süt ürünlerini kesip yüzünü nemlendirince geçti
Uykusuzbebe Defne0111 emziriyormusunuz ek gıda alıyormu alerji bu. Sizin yediklerinizdende geçer ve alerjik reaksiyon gösterir bilginize
TunisS Defne0111 Evet bebeğim daha 4 aylık olacak emzirdigim süre boyunca malesef diyet yapicam süt diyeti ama ara ara denenmesi gerekiyormuş çocuklarda zamanla gecebiliyormus