yigitpasaninannesi_35 Kızlar ruşur taşı aldım bilen biliyordur cilt tonunu açmak beyazlatmak içinmiş hamilelikte bazı bölgelerim çok karardı ve hala geçmedi aranızda kullanan varmı gerçekten işe yarıyor mu
Cgdmltr93 yigitpasaninannesi_35 Kullandım hala da kullanıyorum. Cildi bebek gibi yapıyor. Düzenli kullanın farkı görürsünüz
_YanakReisinAnnesii yigitpasaninannesi_35 ben kullanıyorum kesinlikle ise yarıyor aşırı kararmalarim oldu hamilelikte şuan çok fazlaca rengi açıldı hem kol altı hem özel bölge 🤭
[silindi] yigitpasaninannesi_35 Bende duydum ama hangi aralıklarda kullanılıyor haftada kaç kez kaç dakika tutmak gerekiyor acaba biliyor musunuz
yigitpasaninannesi_35 [silindi] bilmiyorum bende ilk defa kullanicam hatta şimdi yüzüme sürdüm eşim aynısın diyor ama 🙄 sanırım birkaç kullanmada etkisini gösteriyormuş yigitpasaninannesi_35
iamthed Ben kullanıyorum. Aslında yüz için kullanılmaması gerekiyor, cilt bariyerini mahvediyormuş ama o kadar harika ki. Beyazlatma konusunda bir etkisini görmedim ama yumuş yumuş yapıyor
yigitpasaninannesi_35 Zeydeymen eşim aktardan aldı tanesi 5 TL miş denemek için 1 tane aldım inşallah işe yarar
_YanakReisinAnnesii Mervee3 hayır etmiyor üstelik benim cildim de çok hassastır taşı iyice eziyorum toz gibi oluyor 1 2 damla su koyuyorum üzerine uygulayacağım bölgeyi de suyla nemlendirip masaj yapıyorum sonra iyice yıkıyorum
_YanakReisinAnnesii Mehmetereninannesi aktarlarda falan satılıyor trendyolda da görmüştüm çok pahalı birşey değil