Dursunertekin Kızlar oğlum 3 aylık olacak kafasını dik tutamıyor. Ayagini dik basamıyor tam biraz yumusak gibi pörsük duruyo sizce normalmi yada boyle olup duzelen varmı?
egelsenkonuss Dursunertekin yüzüstü koyunca da mı iki saniye bile mi dik tutamiyor yoksa uzun süre mi ayak içi henuz erken
Kurtlarkuslaralemi Dursunertekin normal olduğunu düşünmüyorum 3 aylık olmuş doktor kontrollerine götürmüyor musunuz. Doktorunuz ne diyor birşey demedi mi hiç. Yüz üstü yatırınca hiç tutmaya çalışmıyor mu.
Dursunertekin egelsenkonuss yuzustu durunca 2 3 dakika felan tutuyor canim ama boyle kucagima aldigimda dik tutamiyo yigenim 2 aylik o tutabiliyo dik
Dursunertekin Kurtlarkuslaralemi yuzustu yatinca dik tutuyor ama kucagima felan aldigimda dik tutamiyor fazla goturuyorum tabii hic aksatmiyorum. 3 aylikken gel dedi en son 11inde tekrar hastaneye gidcm
Kurtlarkuslaralemi Dursunertekin tutuyorsa yani biraz olsun normal bence ama hiç tutmuyor yigiliyorsa bilemem. Ama sorun etme olsaydi birşey doktor şimdiye kadar bilirdi yüz kere geçmiş olsun.
egelsenkonuss Dursunertekin kızım 5 aylık kucağımda hâlâ zorlanıyor her bebek farklıdır 2-3 dakkaysa gayet iyi
Hbbsnnplt Dursunertekin anladım.bende yaşadım o durumları ama sonra yaptı bazen yine yapmadığı da oluyor doktorumuz yüz üstü kaldıryor sa sikinti yok dedi
Elifinannesiii-11 Dursunertekin üç aylık bi bebek neden ayağını dik bassın ki ya da neden böyle bişey yaparsınız ki😑
Kurtlarkuslaralemi Elifinannesiii-11 böyle birseyi doktorlar bakıyor hanımefendi ayağını yere basabiliyor mu önemlimis.
pogacayanakli_aylamm Dursunertekin benim bebegimde oyleydi 3. Ayin sonuna dogru tuttu. tutmazsa doktora goturursunuz ama titacakti
Gunesay Dursunertekin kucakta 5 aydan sonra iyice kafa tutumu olur. 3 aylıkken yüzüstü durup kafasını kaldırıyorsa sorun yok demektir.
egelsenkonuss Hbbsnnplt Eğiliyor kafası düşüyor uzun süre tutamıyor geçen doktora gittik destekli oturuyor ve başını tutuyor yeterli demişti. Siz bol bol yüzüstü koyun
Yasemin38 Dursunertekin canım her bebek farklıdır ve aynı dönemlerde aynı şeyleri yapmaz böyle bir beklenti içinde olma sakın. Gün içerisinde yüz üstü zaman geçirmesini sağla. Kucağına alıncada ister istemez hafif sağa sola düşüş oluyordur kafasında buda normal. Ayaklarının üstüne basması için falanda erken