Edihaz12 Merhaba kizlar benim oglum 12 aylik hic yurume yok emekliyo sqdece noalmi bi foktora goturmem gerekirmi normalde tutunup kalkmqsi gerekmiyormu tutunmuyor 😔
EdaEla23 Edihaz12 Yapar ya acele etme biraz daha bekle koltuklara tutunup sıralar yakında 😊 her bebek farklı sonuçta😊
Ecemmclk5353 Edihaz12 18 aylığa kadar süresi var canım benim oğlumda 13 aylık yeni başladı yürümeye emekleme cok erken oldu Aydan emekledi hemen herseyi yapıyor yapmadığı hiç bişry yok saysam sok okursunuz oyke diyim
Ayca_ogun1 Edihaz12 endişe etmeyin hiç canım benim oğlum 14 aylıkken yürüdü her çocuk bir olmaz daha zamanı var annesi sen hiç üzülme
iki_prens_annesi_ Edihaz12 20 aylik yeni yeni tutunup kalkmaya başladı oda yalvar yakar yani cizgifilm acip telefonu koltuga koyarsam onu almak icin kalkiyor diger turlu dussede cabasi yok ben ille önüne oturcam dizimden kolumdan tutup kalkiyor ama zorlaniyor tabiki
Masmaviuuuui Edihaz12 normal.canm her cocuk bir degil 31 ayligiz 10.gun oldu adim atmaya baslayali cok sukur cok saglikli cokta zeki oglum