Kusciviltisi Her gün mutlaka çikolata tatlı vs yiyor musunuz kızlar gerçekten süt yapıyor mu, kilo aldırmayıp mutlaka süt yapar dediğiniz neler var
Busemertt Kusciviltisi kuru dutu sıcak suya koyup içiyorum farkı gördüm gerçekten. Öyle aman aman süt yapar dediğim başka birşey olmadı benim için
Nur76 Kusciviltisi cikolata gaz yapiyor dediler bende korkumdan yiyemiyorum anam neye elimi atsam gaz yapiyor aclikdan ölecem
yusufmertmom Hergün hurma ,incir , rezene ve anason çayı tüketiyorum ben ama işe yarıyor mu bilmiyorum açıkçası
Bilgegamze Nur76 yiyin gitsin her cocukta gaz yapacak diyebirsey yok. Olsabile alışsın yavas yavas. Ben doğum yaptigimda dr liste verdi yenilecek yenilmeyecek listesi maalesef bendeuydum o listeye cok pişmanım hem çocuğum gazli değilmiş zaten hem de sütümün azaldığını ve kalitrsizlestigini düşünüyorum
Taze_annecik Kusciviltisi 3 ana öğün sıcak yemek ile besleniyorum. Yoğurt salata aralarda fındık ceviz ve helva çok tüketirim bol su yatarken helva üstüne şu içtiğinde gece göğüslerim aşırı şişer dolar ve tabiki emziriyosanız emzirin yoksa sağım yapın. Boza iyi dinlenmek ve uyku bunlarda süt yapar.
Kusciviltisi Taze_annecik hic uyku uyuyamıyorum galiba bu yüzden göğüslerimi hep yumuşak hissediyorum
Oznur_0708 Kusciviltisi su çok arttırıyor canım ve tahin pekmez yemeye özen gösteriyorum boş şeker tatlı tüketme bence süt yapmayıp kilo yğklersin kendine ve anne çaylarını tavsiye ederim
Nur76 Kusciviltisi bu arada sizi happy momdan hatirladim sanki biara netflix dizi onerisinde bulunmusduk birbirimoze ahh o gunler😂😂😂
SSMU Kusciviltisi bende gormuyor tahin pekmezi Karistir 2li satilan varya koskanin… uzerine ceviz serp cok begenirsin tadini. Sut efso artiyor