Mina0609 Meraba anneler 17 günlük bebegim nefes alıp verirken hırıltısı oluyo ne yapmam gerek nasıl geçer acaba
Burcakmstftmr Mina0609 yenidoğanlarda burun tıkanıklığı olduğu için hırıltı olurmuş ve emerken genzine kaçtığında da hırıltı oluyor normal yani böyle olması. Dünyaya alışması için
Egeninannesiii Mina0609 bronşit baslangıcı olabilir canom benim bebeğimde de vardı basta normal sandım öksürüğe ve tıkanmaya döndü en sonunda , hava verildi antibiyotik verildi sonra kendine geldi, doktora git mutlaka !!
Mina0609 svglomr bendede emerken oluyo bide uyurken ara ara oluyo yarın doktor gelicek ama bekleyemedim sorayım dedim
Dmttt Bizimde sadece emerken oluyor doktorumuz olabilir demişti çünkü sağlık kontrollerinde şükür bisey çıkmadı
Slalaylau Biz de 15 günlüğüz bazen uyurken ve emerken oluyor doktor kontrolünden geçti bişey çıkmadı doktor olabilir zamanla solunum yolu gelişicek dedi ama sinir bozucu bi durum
Talhaninannesi 77 günlüğüz hala devam ediyor... 20 günlükken ortaya çıkmıştı... Doktorum Gayet normal bir sıkıntı yok boğazı gelişiyor dedi
Talhaninannesi Ha birde sadece burun tıkanıklığına önem ver dedi serum fizyolojik sıkıyorum her emzirme öncesi ve gece yatirmadan önce
Gudigudi Talhaninannesi her emzirme oncesi kullanim biraz fazla gibi geldi. Bu tarz ilaclar bagimlilik yapiyor. Kendimden biliyorum. Kisin fisfissiz uyuyamazdim cok zor biraktim. Serum fizyolojik de okyanus suyu. Ayni bagimliligi o da yapiyor. Alismasin diye basindan beri benim oglana burnundaki kurumussa kullaniyorum. Onun disinda pek kullanmiyorum. Hiriltisi bogazla alakali olabilir.
Mina0609 Burcakmstftmr cok saolun ya içimi rahatlattınız bende acaba hasta mı oldu diyorum ama dışarıda cıkmıyorum evdede cok dikkat ediyorum
Burcakmstftmr Mina0609 benim oğlumda da olmuştu o yüzden doktor öyle demişti kendi sütünüzden de bir kaç damla burnuna sıkıp temizkersenizde rahatlayabilir ben hep öyle yaparım