Sucukluyumurta11 Kızlar gece uyuması şükür yeni düzeldi uyuyor ama gündüz sadece 1 kere uuuyor ne yaptıysam yatmıyor 🙁
gurbet_gelini12 Sucukluyumurta11 büyümüş ondan cok normal benimde oğlum öyleydı şimdi 16 aylık tek uyku uyuyor önemli olan gece uykusu tabi gündüz mutlaka tek uyku uyuması lazım
ikircikli_kircicegim Sucukluyumurta11 9 ay için tek uyku az gibi sanki. Benim kızım da uyumayı çok sevmiyordu. O zamanlarını tam hatırlamıyorum kac uyku uyuduğunu ama 3 yasinda gündüz uykusunu da bıraktık. Çünkü hiç uyumak istemiyor gece uykusu çok düzensiz oluyor. Çok gec uyuyup geç kalkıyor. Hatırladığım kadarıyla gündüz iki uyku uyurken de gece uykusunda problem olduğu icin gündüzü bir uykuya düşürmüştüm. iki yaş civariydi muhtemelen. Her cocuk farklıdır tabi.
Makaron_88 Sucukluyumurta11 benimde 9 ay 10 günlük 2 uyku yapıyor ama çok az uyuyor malesef a8 ile 10 ay arasında uyku gerilemesi var biz şuan ondayız sanırım sizde Çünki başlıca uyku reddi az uyuma geç dalma hepsi gerilemeden birde dahası 3 ile 4 hafta sürmesi neyseki gecici sabır diliyorum
Nursrbga Benim kızımda o aylarda tek uykuya geçti ama uyku süresi uzadı . Şuan tek uyku devam ediyo uyku süresi halâ uzun çok şükür azalmadı .
0znur Gece kaç saat uyuyor, kaçta başlıyor uykuya. 10 ayına az kalmış ama biraz erken sanki tek uyku için Ama çocuk mutlu, siz mutluysaniz bırakın kalsın 😅 Çok desmemek lazım, geri teperse pişman oluruz sonra 😅