Kubra-34 Selam kizlar dogum yapali 50 gun oldu banka hesabimda tanimli sgk da ama henuz doğim yardimi 300 tl olan henuz yatmadi gecmi yatiyor boyle.Odeme asamasinda yaziyor coktandir ama yatan birsey yok
serebro Kubra-34 e devlette ödeme aşamasında yazsa bile pttye yatmış olabiliyor. Ödeme aşamasında derken pttye gidip sormuştum ne zaman yatar yattı mı diye oysaki yatmış öyle almıştım 300₺
Snowglobe Kubra-34 banka tanımlı olsa bile PTT den çekiyorsunuz. Ve 30 gün içinde almazsanız devlet parayı geri alıyor.
Bebegimm1 Kubra-34 1 ay icinde yatmisti o oara bana ptt den kimliginizle birlikte gidin parayi çekin yatmis hesabiniza
Emngcnc Kubra-34 canım benimde öyleydi e devlette öyle görünüyordu ama yatmıştı PTT’den gidip çekebilirsin tabi gitmeden aile ve sosyal hattından ara sor onlar söylüyorlar
Deletedmom789 Kubra-34 evet geç yatar, ama ödeme aşamasında yazıyorsa size en yakın ptt şubesini arayın veya uğrayın, yatmış mı kontrol etsinler ona göre çıkar alırsın
Zeynep49 Kubra-34 emzirme ücreti hesaba yatıyor başvuru yaptiysaniz bide sizin yada eşinizin sgk sı varsa eğer
Kubra-34 Ben bankaya yatacak diye bekliyorum hesabim tanimliydi cunku ptt den beklemiyordum yarin ugrayip sorarim kizlar cok tesekkur ederim