GALADRiELL Kızlar ablamın bebeği 10 gündür kabız devlete götürdü ilgilenmediler maalesef. Üsküdarda memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı özel ya da devlet farketmez
sademinannesi GALADRiELL Üsküdar Hospital Türk Hülya Kutlu devamlı aylık kontrollere gittiğimiz doktorumuz çok çok iyi mutlaka gitmelisiniz çok bilgili
Yusufagahinannesi GALADRiELL Üsküdar çengelköy doktor ihsan akarsu üzerine doktor benim doktorumdu oğlumuda götürüyorum
ard_ary_1308 GALADRiELL geçmiş olsun 😔Acıbadem Altunizade hastanesi dr.Suat Özdek 2 çocuğumlada ilgileniyor biz çok memnunuz☺️ Sıra bulmak bayağı zaman alıyor katılımı fazla olan bir doktor 👨⚕️ tavsiye ederim:)
Gizemisss GALADRiELL medipol var. Mine hanım bar murat comert var. Daha uygun fiyatlı hemen yanında Ümran tıp var. Ümit hanım. Yaşlı bi doktor ama bilgili. 65 tl
GALADRiELL sademinannesi ablamın kadın doğum için gittiği hastane orasıymış 😅 çocuk doktoru yok dedi şu an orda mı hülya kutlu
Yusufagahinannesi GALADRiELL çok iyi bi doktor dediğim gibi beni götürmüş annem bebekken şimdi ben oğlumu götürüyorum çok tecrübeli