Zhv Kızlar biraz iri bebekler için de kullanışlı olur mu? Ufak tefek gözüküyor emin olamadım. 6 aylık 10 kilo içinde rahat eder mi
Tuba Zhv şuan için uygun olabilir fakat uzun vadeli kullanmak istiyorsanız pek önermem. benim oğlum 10-11 aylıkken baya hareketliydi mama sandalyesi ile birlikte düşüyordu nerdeyse. çok hafif olduğu için güvenilir değil bence. daha ağır bir mama sandalyesi tercih ettim ve şuan 3 yaşına girmek üzere hala kullanıyor. önündeki masayı da çıkarttım bizim masaya ittim ve yüksekliğini de ona göre ayarladım. joie mimzy xl tercih ettim ama pahalı olduğundan dolayı ona benzer bir sürü alternatifler mevcut araştırın bence🥰
iremyy Zhv Ikea Antilop modelini kullanmadım ama Langur modelini kullanıyoruz. 2,5 yaşında gayet memnunum.
Tobby19 Zhv ya o mama sandalyesi aşırı şişirilmiş bir ürün anlatıla anlatıla bitirilemiyor ama basit plastikten yapılmış, güvenliği sağlamlığı olmayan bir ürün. üstelik epey de küçük, haklısınuz kesinlikle başka modellere bakın😂
anayimbennana Zhv ben kullanıyorum baya memnunum aslında ikeadan 200 liraya almıştık bizim oğlanda 8 kg
Zhv iremyy çok benziyorlar sanırım. Görevli zaten artık antilopun ayaklarının üretilmediğini satmadıklarını söyledi
iremyy Zhv https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mama-sandalyeleri/59252581/langur-tepsili-mama-sandalyesi.aspx Daha sağlam, daha kullanışlı bence Antilop modeline göre. Düşme tehlikesi de yok.