tunosum Anneler yaşadığınız ya da duyduğunuz, Genel ya da ilginç diş çıkarma belirtileri neler acaba?
Tuba tunosum ben oğullarımda hepsini yaşamadım ama bazılarından duyduğum kadarıyla; ishal, salya, ateş, huzursuzluk ve grip şeklinde burun akıntısı öksürük ve kulak ağrısı olabiliyormuş
Mom54554 tunosum yaşadığımı yazayım salyası akardı hep Parmaklarını emerdi diş etleriyle ısırarak benim memeleri de ısırırdı diş etiyle Gece uykusunda sık uyanıp emmek isterdi ishal ateş vs yaşamadık
curly_mom tunosum bizde var olan salya biranda çook fazla artmıştı.. Eliyle süreyli damaklarını kaşırdı.. Kemirme isteği arttı ama yemek yemeden kesildi. Bi de geceleri çok ağlayarak uyanırdı.. İshal ateş vs olmadı bizde.
Mlkko tunosum salya huzursuzluk iştahsızlık sürekli dişleri kaşıma isteği oatlayacağı zaman da ateş ve ishal
Demirac19 tunosum benim oğlum gece çok terlemişti ertesi gün dişi patladı, huysuzluk zaten hep oluyor
tunosum Ateş, huzursuzluk , ten teması ihtiyacı ve en ilginç.. ciltte döküntü. Poposu, alın baldırları isilik gibi oldu
GiybetReis tunosum Kulağını saçını çekebilir. İştahsızlık olabilir. Uyku problemi yaşar yüksek olasılık. Bunlar bizim yaşadıklarımız😊
serebro tunosum salya artması ellerini sürekli ağzına götürüp emmesi birseyleri ısırma isteği uykusuzluk huysuzluk bizde böyle oluyor genelde. Birde kakasi değişiyor bazen kabız gibi bazen ishal gibi yapıyor.
duruaslan tunosum 9 ay 20 günlük salyası çok akmaya başladı ishal şuan azalıyor çok şükür burun tıkanıklığı da vardı azalıyor ateş olmadı ama huzursuz gece sürekli emmek için kalkar