Deletedmom_21 Kullanan var mi memnun musunuz odayi gercekten iyi karartiyor mu oglumun odasını almak istiyorum da link atabilir misiniz aldiginiz yerden
Alpbeybi Deletedmom_21 kullanıyoruz yatak odasında da bebek odasında da. Bizdeki blackout zifiri karanlık yapıyor. Ben diktirmiştim ben ama ikeada hazırını gördüm
mutialp Deletedmom_21 biz kullanıyoruz hiç ışık geçirmiyor karanlık oluyor tamamen. Kayınvalidem kemeraltında bir dükkandan alıp dikmişti. İkeanın da ışık geçirmeyen bir perdesi vardı gerçekten ışık geçirmiyordu o da.
Kucukkalbim Deletedmom_21 Bi dönem kullandim gerçekten çok işe yaradı uyumayan çocuğum uyur olmuştu Taç mağazasindan almıştım çok iyi çıkmıştı
S_x_w Deletedmom_21 ikeadan almıştım 4 sene oluyor link bulamayabilirim ama çok memnunum hiç ışık geçirmiyor
dinle_beni_bi Alpbeybi blackout bende almayı düşünüyorum. Size sorayım madem kullaniyorsunuz. Dışardan gölge vs belli oluyor mu. Yatak odamız yola bakıyor. Gece rahatsız oluyorum ışığı açarken felan. İçerde ışık açıkken dışarda gölge görünüyor mu
Alpbeybi Deletedmom_21 aynısını bilmiyorum ben perdesan’da diktirdim özel ölçülü vs 3bin civarı tutmuştu geçen sene. Trendyola blackout fon perde yazın bir sürü ölçüde çok uygun fiyatlılar var
Alpbeybi dinle_beni_bi ne dışardan içerisi, ne içerden dışarısı görünür. Baya kalın bişey zaten bendeki
haziranin25i Deletedmom_21 3 yıldır yatak odasında kullanıyoruz sabahları kalkmak zor oluyor ama muhteşem ❤️
Mrsbiyolog Deletedmom_21 evet gerçekten karanlık yapıyor blackout diye geçiyor. Evimizi alırken yatak odama yaptırmıştım şimdi oğlumun odasına da yaptıracağım en kısa sürede
sokomel Deletedmom_21 evet zifiri kararıyor ben n11 den almıştım karartma perde diye aratırsanız çıkar. hem bebeğimin odasına hem de film izlediğimiz bir odamız var ikisinde de kullanıyorum ama açık renk işe yaramıyor çok koyu renk almanız lazım.
Vanilya Deletedmom_21 blackout kullanıyorum yatak odalarında karanlık oluyor evet. Yani gece gibi yapıyor odayı. Kullanışlı.