betulbetul
Cevredekiler deme lutfen. Insanin sutunu keserler. Bende cok muzdaribim. Sayelerinde cocugumu emziremedim. Sana o kadar diyim. Doymuyo ac doymuyo ac diye diye memeden uzaklastirdik. Bildigim kadariyla ilk haftalar memeye alisma sureci oldugu icin acligi toklugu kilo almis olmamasi cokta dert degil. Memeye alisma surecinde bi bocalama olmali. Ama cevremiz izin vermiyor iste. Bizde 1 haftalikken cok ac kaldi sarilik olacak korkusuyla biberona basladik. Ustelik kizim. Dogdugu andan itibaren meme konusunda cok aktif bi bebekti. Biz naptik neetik memeden soguttuk cocugu. Sana tavsiyem su canim. Meme yada mama buyuyolar rahat ol. Benim oglum 5 yasinda damagi yarik dogdugu icin meme hic veremedik mamayla buyudu ve 1 yasina kadar hic burnu bile akmadi. Ustelik masalllah cin gibi 😊cocugum diye demiyorum uyumlu ve kafasi calisan bi cocuk. Simdi kizimsa biberonla anne sutu mama arti arada keyif icin emme olarak ilerliyo. Ilk gunler esim bari kiz emse anne sutu alsa vs,,, diye konusmar yapti. Birileri ac kaliyo biberon ver birileri biberon aslaaaa memeye baski yap... Ben simdi biliyorumki her turlu buyuyecek kizim. Tabiki anne sutu isin en dogru ve dogasi geregi olmasi gereken. Bu yuzden elinden geldigince anne sutu canim. Mecbur kalincada mama. Kimseyide tinlama bebegini beslemeye odaklan. Hepsi bu