ikizerkekannesi Aliasya armut yoğurt ıspanak kabak kuru kayısı kuru incir haşlayıp suyu ile yedirme tarhana çorbası benimkilerde bunlar etkili oluyor
Deletedmom789 Aliasya her gün yoğurt yedirmek bağırsakların düzenlenmesinde yardımcı olur. Ayrıca yemeklerini zeytinyağı ile yaparsanız iyi olur
aylizinannesiii Aliasya kaç aylık canım ? Ben sabah uyanınca iki kuru kayısı haşlıyorum cezvede biraz yulaf koyuyorum blenderdan çekiyorum kahvaltı olarak veriyorum
aylizinannesiii Deletedmom789 ay alerjimiz geçti bende hergün yoğurt yedirmeye başlayacağım o kadar mutluyum ki yorumunuzu gördüm çok sevindim😄❤️❤️
Aliasya Deletedmom789 hergun yediririm böyle sorunumuz hiç olmazdı zaten herhalde gerildi biraz kalabalığa girmiştikte
Deletedmom789 aylizinannesiii 😄 probiyotik olduğu için tabii yoğurt çok şifalıdır, çok sevindim geçmiş olmasına 😍
SeverusSnape Aliasya kuru kayısıyı buharda iyice yumuşatıyordum. Sonra blender yapıp yediriyordum küçükken. Kayısı hoşafı da iyi geliyor. Bunları yapıyordum genelde.
GiybetReis Aliasya aya göre vereceğim tavsiye değişir. Kuru kayısı kaynatın az su da. Blenderdan geçirip verebilirsiniz. Büyükse haşlanmış mısır , mantar kabızlığı anında çözer.