Hilalay45 Merhaba hanımlar, 11 aylık kızım pek su içmiyor. Alıştırma bardağı kullanıyorum şu kulplu olanlardan ama kendi tutmayı da sevmiyor hep ben veriyorum. Emdiği için biberon alışknlıgı olmadı ona bağlıyorum. Siz hangi marka, ne kullanıyorsunuz? Pipetli bardak kullanmaya başalasam mı erken mi?
GiybetReis Hilalay45 kızım doğduğundan beri mama yiyor hep biberon yani. Ama asla su içmiyor anca 3-5 yudum. 9,5 aylık . Ne mama yediği biberonla içiyor ne de alıştırma bardağıyla
agacsizkoala Hilalay45 ben oğluma aventin pipetli suluğunu aldım , ondan çekti kendini ıslattı , çekti tükürdü , oyun yaptı yanii devamlı üstünü ıslattı ama hiç karışmadım o şekilde suya alıştı, bence pipetli suluk ile deneyebilirsiniz eğlenirken içer
Fasulye12 Hilalay45 evimde kullandığım su bardaklarına ilgisi olduğundan daha istekli içiyor . Tavsiye ederim belki denemişsinzdir ama bilginz olsun gene de🌼
Zey6 Oğlumda aynı öyle 10 aylık. Biberon alışkanlığı yok ondan içemiyor. Normal bizim bardaklar ile vermeye çalışıyorum karşısında içiyorum falan ama yine olmuyor. Acaba kaynayıp soğumuş su tadını mı beğenmiyor niye ki. Ve son zamanlarda kabız yani su içse belki olmayacak
agacsizkoala GiybetReis 9-10 aylık civarıydı , gayette güzel çekebildi zorlamadım eline verdim suluğu kendi kendine keşfetti
agacsizkoala GiybetReis sudan zarar gelmez korkmayın zaten 11 aylık olmuş ilk çektikleri zaman tükürüyorlar zaten genelde , suyla oynamayı seven bir bebekse hemen alışır
birmelekannesiiio Hilalay45 Bende nukun alıştırma bardağını kullanıyorum ama benim kızım doğduğundan beri çok seviyo su içmeyi bencede pipetli bardakla deneyin belki içer
Hilalay45 Çok teşekkür ederim. İlk işim pipetli suluk almak olacak merak ediyorum neler yapacak diye 😍😀