Balkiz20 Kızlar 8 aylık bebeklerinize kahvaltı da neler veriyorsunuz ben yumurta sarısı falan vriyorum ama henüz peynir türü bı şey ve4medim lor denedim biraz önce ama oda yiyemedi tıkanır gibi oldu korktum vermedim nasıl verebilirim sizce
Halime28 Yumurtayı lor peyniriyle yapabilirsiniz ben o şekilde yediriyorum. Kahvaltı tabağı yapıyorum ekmek içi oluyor pekmezi bazen muza yada elmanın üzerine gezdirip yediriyorum bazen ıhlamur içiriyorum zeytin ezmesi yapıyorum o şekilde ilerliyorum size de fikir olsun 🌸☺️
KutayinAnnesiii Ben süzme peynir alıyorum suya koyup tuzunu alıp öyle veriyorum evde beceremedim peynir yapmayı. Onu da her zaman vermiyorum hergün yoğurt tüketiyor zaten. Kahvaltıda yulaf ezmesini suda haşlayıp meyve ( muz elma armut) katıp veriyorum. Kan damlasını da yedirirken kaşığa damlatıp veriyorum ki dişleri kararmasın diye. Yumurta sarısı bazen haşlayıp bazen tereyağ da kırıp veriyorum.
Balkiz20 KutayinAnnesiii Aksam dan mi islatiryorsunuz süzme peynir i acaba bende aldım içim in süzme peynirindenn
KutayinAnnesiii Balkiz20 yok akşamdan ıslatmıyorum sabah kahvaltıyı hazırlarken koyuyorum tabağa 2 3 kere suyunu değiştiriyorum 1 saat kadar bekliyor yani ufak parçalara bölüyorum ki tuzunu alması kolay olsun diye
Ygtaras Her gün yumurta mutlaka. Tuzsuz peynir, zeytin,yarım ceviz ,tahin ,pekmez. Bazı günler meyveli yulaf bazen de pankek yapıyorum ben. 8 ay 13 günlük