cansmeyra Merhaba kızlar bebeğim 44 günlük ne emzik tutuyor ne biberon ikisinide öğürüyor 😌 (philips avent marka) böyle emzik tutturmak icin uğrasan oldu mu ? kauçuk yuvarlak uçlu emzik denemek istiyorum alsam tutar mı sizce?
Mlkhrn cansmeyra yuvarlak uçlu kauçuk bibs emzik tuttu benim bebeğim. Kauçuk silikondan daha yumuşak ve damaklı olanlar bebeğimin midesini bulandırmıştı tutmadı. Biz memnunuz. Diş çıkardı aynı markanın kauçuk damaklısını aldık onu da emiyor şimdi
BalYavrumm cansmeyra yuvarlak üçlü değil de damakli varya onlardan kullan diğerleri ağızlarına kaba geliyo oyuzden de oturuyor olabilir 0.6 aylık emzik kullan atıyorum memeni verdin çek hemen emdiği ver birkaç kere dene sonradan sonradan alışır illaki benim oğlum 1 aylıkken ilk vermemde aldı 1 buçuk yaşında şimdide biraktiramiyorum🙄
Lulemom cansmeyra damaklı emzikte öğürüyosa damaksızı tutmaz bence. Daha büyük çünkü ucu. Benimki damaklı tutmadı. Ağzına minik geldi. Bende bibs aldım damaksız oluyo o. Onu rahat tuttu. Ama canı isterse tutuyo tabi. İstemezse almıyo.
saresmami Ben mam markasi emziklerini kullaniyorum dogdugundan beri, cocuk doktorumuz da önerdi verebilirsin skinti olmaz demisti. Cok daha rahat tuttu iyiki de tutmus cok büyük bur kolaylik biz anneler icin 🤲
cansmeyra saresmami kesinlikle kolaylık anneme bırakıp bir yere gidemiyorum rahatça arıyor illaki memeyi