cemreduru2 merhaba kızlar 2 Aralık 11.16 da normal dogum yaptım. bugun 3.günümüz kızımla. sütüm damla damla pompayla geliyor ne yapmam lazım. göğüsleri cok şişti. sıcak dus, masaj falan yapıyorum sıcak kompress baska napmam lazım yardım eder misiniz lütfen 🥺
Berenkuzum cemreduru2 oncelikle cok gecmis olsun. sicak bez ile kompres yap sonra zeytinyagi ile guzelce masaj yap ozellikle sis ve bogum olan yerlere sonra sag ve soguk kompres yap. Benim nerdeyse mastit olcakti goguslerim sisti ates gibi yaniyordu o kadar serttiki bebegim ememiyodu bile boyle kurtardim hemen gecmiyo malesef biraz sabir et.
Berenkuzum cemreduru2 eger sutun azsa mutlaka su su su. Ne icersennic suyun yerini almiyo malesef bide komposto
Superisi_0 cemreduru2 canım bendede aynısı olmuştu ama inan iyi gelen tek şey bunlar ben gün icindede sık sik sıcak suyla yikiyodum masaj yapiyodum annem yesil sabun kullan demisti onunla yikiyodum o sekilde duzeldi bide tâbi sagiyodum da arada
Mlkhrn cemreduru2 süt olsa da olmasa da saat başı 10ar dakika sağım yapın göğüslerinizin şişliği inene kadar. Sonrasında iki saatte bir 15 dakika. Süt gelse de gelmese de. Önce masaj sonra sağım. Hastane tipi pompa kiralamanızı öneririm
Pembecik Berenkuzum Nnm de dopumdan sonra böyle oldu ağlıyordum artık annem bunları uyguladı damarlar açıldı sadece soğuk kopleks yapmadık biz sıcak bezle fln uygulama yaptık sağdım bayağı
Berenkuzum Pembecik dedigim gibi hemen gecmiyo hemsire 15 dk sag demisti bi aksam asiri agrim oldu ve resmen bir saaate yakin sagdim cunku sutum cok birikmisti. O gece cok rahatladim. Sisim az inince bebegimde tuttu. Sonra sagmayida biraktim. Cnku sagim sutu fazlalastiriyo. Cok zor bi donem ama geciyo. Umarim en kisa surede atlatirsin
Seydag11 cemreduru2 sicak uygulayıp acitmayan bi tarakla göğsünüzu asagi dogru tarama hareketi yapabilirsiniz bende ise yaramisti
saresmami cemreduru2 bebegin uyurken atla hemen sicak suyun altina plastik taburen de varsa al otur. Sakin sakin masaj yapa yapa elinle sag ( youtube de cok video var elle sagim yapmak icin) özellikle top top hissetigin yerlere daha cok masaj yap. Öyle yumusak masaj da degil hafif bastirarak ☺️ Bende de tikanikli oluyordu böyle yaparak rahat bi sekilde aciliyordu direk cok sükür 🤲
cemreduru2 herkese cok tesekkur ederim. her yolu denedim bi ise yaramadı solugu hastanede aldık. sağım yaptık acilmaya basladi kanallar. tekrardan cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulamaya devam edecegim ♥️♥️