Gokce91 1 aylık bebeğim var, dün kabak yemeği yedim. Gecemiz çok kötü geçti gazlı baya. Benim de çok gazım var. Hiç aklıma gelmedi. Gaz yapar mı kabak?
anayimbenn Gokce91 su bile gaz yapar çayın köpüklü olması bile dikkat etmek lazım birazda şansa ayaklarına bacaklarına masaj yapın en kötü bir yıkayın güzelce yağlayın daha kolay geçer inşallah
mucizem_200921 Gokce91 cnm ben hiç kabak gaz yaptı diye duymadım ama bence yemelisin bak benim oğlum ile yeğenim aynı aylıklar ben bir ay dikkat ettim sonra doktorum yavaş yavaş yemelisin yoksa sen süt verdikçe yiyemezsn birşey sdce kuru fasülye turşu ve nohut yemem ama bulgur kuru soğan herşeyi yerim ewet ilk günler brz sorun oldu ama sonra alıştıkça sorun yaşamadık 3 aylık olduk yengem halla yemez ama ben yerim ueöeğimi
ayscnky1 Gokce91 kabak gaz yapmaz bence ama başka sebepleri de araştırmak lazım. süt ürünlerine alerjisi olabilir o yüzden siz iki hafta kadar süt ürünleri tüketmeden bir deneyin. çiğ meyve ve sebze yememeye çalışın herşeyi pişirerek tüketin. d vitamini de yapmış olabilir sağlık ocağının verdiği d vitaminini önermiyorum ocean tavsiye ederim.
Gokce91 anayimbenn 5.30 da baya kaka da yaptı. Ben de rahatladı sandım ama hala ıkınıyor. Masaj yapıyorum
Gokce91 mucizem_200921 alışmalı yani, yoksa cidden bir şey yiyemicem ben. Ama işte ıkındıkça benim içim parçalandı, aynı zamanda benim de karnım ağrıdı
Gokce91 mucizem_200921 başka bir şey mi dokundu acaba bize, ama farklı yediğim bi o var bir de helva. Helva yapar mı
mucizem_200921 Gokce91 alışmalı cnm benim doktorum hep derdi bende yazık felan derdim sonra hafif soğuk su bille içmezdim artık tm dedim çnkü yiyip içmeyince süt de olmuyor
ayscnky1 Gokce91 helvada tereyağı varsa olabilir dediğim gibi süt ürünlerine dikkat edin birçok bebekte bu var malesef ki 😖
mucizem_200921 Gokce91 cnm süt ürünlerine alerjisi olablr mü helva çnkü gaz yapmaz tam tersi aşırı süt yapar çnkü ben 3 fünde bir muhakkak yüketirim
Gokce91 ayscnky1 süt ürünlerine zaten dikkat ediyorum. Bu pakette satılan helvadan yedim süt yapsın diye.
Gokce91 Koska tahin helva yedim acaba yapar mı? İnternete kabak yapar yazıyor, ama yemeği de yapar mı? Pişmiş