YigitAlpsMom Akşam sol kulağım ve boğazımın sol tarafı ağrıyordu sabah bi kalktım ikisi de ölüyorum ağrıdan ilk kez böyle birşey yaşıyorum hem tıkandı hem felaket ağrı var bugün de tatil bi çözüm bilen varsa yazsın lütfen 😥
Fitifiti YigitAlpsMom Eğer delik olmadığından eminseniz ılık soğan suyu ve udi hindi ağrıyı alıp,iltihabı kurutur.
burcumasalhazal- YigitAlpsMom boğaz ağrısı kulağa vurmuş olabilir soğan suyuda iyi gelir ocakda bir tane sarımsağı pişirin pamuğa sarıp kulağınıza koyun iyi gelmezse acile gidersnz
Tosbik_berram YigitAlpsMom Bende de aynı sorun vardı küçük bir yağlı hamur yap bağla yazmayla daha ömrü billah ağırmaz denemini çokça tavsiye ediyorum canım
YigitAlpsMom Fitifiti akşam soğan suyu damlatmistim biraz kesildi sonra tekrar başladı bütün boğazımı kulağımı sardı
rua_da_senhora_das_verdades Eğer kulağınızda akıntı vs yoksa kendi sütünüzü damlatabilirsiniz. Eğer akıntı varsa ne yapsanız çare olmayabilir.
YigitAlpsMom burcumasalhazal- önce kulağım ağrıdı aslında sonra boğazım şimdi her yeri sarmış iki tarafta fena ağrıyor
Nghnmyr Aynısını ben de yaşadım. Enfeksiyon boğazıma kulağıma ve gözüme sarmıştı. Mecbur hastaneye gittim ağrı kesici içtim. Antibiyotik verdi. Bir kez kullandım. Sonra udi hindi yağını kulağıma damlattım. Bir iki güne enfeksiyonu akıtıyor.
YigitAlpsMom Nghnmyr emziriyor muydunuz peki emziriyorum ilaçta alamıyorum Allah’ım çok fena agliycam ağrıdan
Nghnmyr YigitAlpsMom evet. Parol emzirirken kuşlanılabiliyor. Verdiği antibiyotik de öyleydi ama devam etmedim udi hindi kullandım. Çok ağrıyor biliyorum. Acile gidin en azından çekmeyin
Tosbik_berram YigitAlpsMom kulağımızın ön tarafı varya oraya sabitle bagla dursun hamur, ama yağlı olsun kesin
Yagmuralmila YigitAlpsMom Eczaneden saf su ve hidrojen peroksit alın .. hidrojen peroksitten bir damla saf sudan 23 damla karıştırıp kulağınıza 24 damlayı karsitirip damlatın .. 5 dk bekleyip peceteye boşaltın sonra diğer kulağınıza uygulayın .. pisliktense hep akaccaktir ..eğer pislik kaynaklı değilse zaten pazartesi doktora gidin hidrojen peroksit ve saf su kullandım diyin.. oda aynısıni kullanıp temizlicektir kulağınızı