Nesli06 Melikeeeecansuu kahvaltı da yumurta sarısı anne sütü bebe bisküvisi pekmez labne peynir meyve bunlaroı karıştırıp veriyordum öğlen ve akşamda çorba tabi ağırlıklı olarak anne sütü verıyordum
kucukprensinannesi Melikeeeecansuu yumurta sarısı peynir muhallebi bebe bisküvisi veriyorum bugün mesela havuçlu pankek yaptım öğlen ve akşam genelde çorba ara öğünlerde yoğurt yada meyve
Hafsaefsa Melikeeeecansuu sabahları yumurta sarısı beyaz peynir, keciboynuzu özü, avakoda, pamkek yapıyorum, bazen meyveli muhallevi pirinç unu ile. Öğlenleri sebze corbaları, akşamları meyve püresi 🥰
cnsgrn Melikeeeecansuu sabah bebe bisküvisi labne veya lor peynir yumurta sarisı bazen meyve pekmez koyuyorm. Öglen yogurt veya meyve veriyorum. Akşam da genelde çorba bazen de yatmadan bikac saat önce muhallebi yapiyorum 3 ögün yiyo bazen de 2 ögün
Melikeeeecansuu Hafsaefsa pankek felan yıyebılıyormu pekı bızım yedıgımız pankekmk yoksa bebege özelmı
Hafsaefsa Melikeeeecansuu ona özel yapıyorum canım yumurta biraz süt un içerisine bazen muz avokado havuc filan koyuyorum bazen otlu yapıyoruöm bazem sadece pekmezli
Hafsaefsa Melikeeeecansuu he birde eline versem hepsini agzına tıkıyor ama ben parca parca önüne koyuyorym agzına atıyor 6 ay 25 günlüğüz