Hticebyrk nurun tikanikligindandir canim burnunu mutlaka acik tutu eczaneden izotonik su şırınga al birde burun aspiratoru al bebegin cok kucuk birden sikamazsin yarisini bir delige yrisini diher delige sık o kendiliginden akar ama sıktıktan sonra çocugu al yuz ustu cevir sirtina belinden ensesine dogru eline kubbe gibi yaparak 3 defa vur boyle balgamlarda koaly cikiyomus 42 gunlukken yogun bakimda 3 gun kaldim ordaki hepsireler oyle yapmisti ama tabi onalr burnuna birden sıkıyolsrdi sen annesinoldugin icin biraz kiyamayip birden sıkamayabilirsin ama ben mecbur hep sıkar yaparim ben yapmazsam hastsnede daha betir oluyor Birde evin hep nemli olsun diguzor makinasi buyuk akvaryum odaya asili camasirlar odanin nemli olmasini sagliyor gunduzleri camasir asiyosam salona assrim bebegin ve akvaryumun oldugu odaya grceelei ise yatak odasina islak camasirlar da odanun nemli olmasini ssglar oda sicakligin 24 evin nem orani ,60 evim nutubetli havasiz alcak bi ev degil normalde nem orani ,45 evin ama bu bile yetmiyor nem oranini yukseltmek icin diguzor makinasi aldim hulya kayhan damlalari var damlalarids burun tikanikligina iyi gekiyor bu damlalar yaglar eczanelerde satiliyor ben 40 tl ye almistim bebek icin diye soylersen alirken onlar agir olmayan. Rahstlatan kokuyu sana verirler benim kullandigim okaliptus yagi lavanta da iyi oldugunu dudum begun battnaiyesinin kenarina da 1 damla damlatim faydasini gorbikirsin yada kazaginin yapasina kolunun bilegine makinasi biraz pahaliydi