Cero0505 kızlar damlayı kullanıp daha kötü olan oldu mu. 19 aylık ogluma basladım 2 gündür cok uyanıyor geri dalamıyor asla sebebi damla olabilir mi
irva Cero0505 Fazla vermişsiniz rahatsız etmiş olabilir.Önce 5 damla ile başlayın daha sonra 10′a çıkarırsınız.Birden fazla verilmez öyle damlalar.
Splash-Splash-Love Cero0505 Çok fazla. Bizde kullanmaya başladığımız zaman 19 aylıktı. Eczacı 10-15 arası demişti. Bi de öyle deneyin. Bu arada başka bir sıkıntısı olmadığından emin olun. Diş veya atak gibi
Cero0505 Ysm2019 desteksiz uyuttum yanına yattım öyle uyudu normalde sallayarak uyur ama yok bu saat oldu hala dalamadı cok uykusu var
Cero0505 Splash-Splash-Love ağro kesici veriyorum atak bu kadar yapar mı asla dalamadı bu saat oldu 1 saat uyumadı toplam
Cero0505 irva evet öyle yapıcam bilemedim sayısını tüh. nasıl rahatsız etmiş olabilir ki bu saate kadar uyuyamadı anlamadım. 3 aylık bebeğe kaç damla verilir?
irva Cero0505 3 aylık bebek için kullanımı biraz erken canım aslında.5 damla ile başla büyüğüne bitkisel sonuçta ama alerji durumu olabilir.O yüzden fazla verme önce az ile başla öyle yükselt.
escmrk Cero0505 ilk 3 4 ay bebeklerde uyku düzeni beklenmez zaten niye ilaçlarla çocuğu uyutçam diye uğraşıyorsunuz