haleasel Selam kzlar benim kızım 4 aylık hep uyku sorunu yaşıyoruz gece uykusuna saat 1 den önce geçmiyor geceleride 2-3 saatte bir sürekli uyanıyo yoruldum artık normal mi bu kadar gec yatp sürekli uyanması ne yapmam lazm dahada kötü olmasndan korkuyorum 😔
Acemi_annee haleasel insallah duzelir duzelmeyen duzelmiyor 17 aylik dogdu dogali yarim saatte bir saatte agliyor bu aralarda 4 te uyanip 7 ye kadar uyumuyo gece uykusu desen zaten 2 de uyuyo bu aralar daha kotu anlayacagin insallah duzelir
Bilgemayse haleasel Gündüz kaç uyku yapıyorsa bakın sanırım 4 uyku yapar. Çok çok uyuyorsa kısaltın uyandırın gerekirse👍🏻 son uykuyu da yavaş yavaş öne çekerseniz gece uykusuna daha erken yatırabilirsiniz belki
haleasel Acemi_annee ay hadi ya cok zordur insallah bizimde oyle olmaz zaten 1ay sonra uyku egitimi vermeyi dusunuyorum hep böyle cok zor olur😔
Acemi_annee haleasel insallah duzelir gercekten cok zor halen uyumadi birde 14 ayina kadar kolikti gazi vardi simdi birde hamileyim Allah kolayligini verir insallah
Bilgemayse haleasel Tunalı Hayat var instagramda ne kadar süre ayık kalabiliyorlar ona bakın ve hangi ay gündüz kaç saat uyumadı gerekli paylaşıyor. Isinize yarayabilir