aylizinannesiii Kızlar bebeğim üç gündür sabah 5te uyanıp oturuyor sanki gündüz gibi oturdum ağlıyorum huy edindi napacağımmm😭😭😭
kucukprensinannesi aylizinannesiii benimkide önce 3te uyanıyordu şimde 4te uyanıyor uyuttum ama bu sefer de gözler kapalı ağlıyor
Semaertgrl aylizinannesiii kaç aylık acaba diş dönemin de oluyor öyle bizimkide takmıştı bir ara şimdi uyuyor çok şükür 🤲
aylizinannesiii kucukprensinannesi ay valla aynıyız birde başlıyor gözü kapalı ağlamalar her saat başı beşte de tam uyanıyor üç gündür yeni huy edindi dayanamıyorum sinirden ağladım
kucukprensinannesi aylizinannesiii gözü kapalı ağlamayı benimkide bugün çıkardı neden anlamadım koynuma aldım yatıyorum
aylizinannesiii nurelem saat başı uyanması daha fena bacım ya başım ağrıyor 3 gündür sinirim bozuldu her saat başı bağırarak ağlayarak uyanıyor 14 aylık bide
aylizinannesiii kucukprensinannesi kaç aylık canım bebişiniz hala uyutmaya çalışıyorum kucağıma aldım
aylizinannesiii ikiKudurukAnnesi ne oluyor böyle niye değişik huy oluyor tam rahata erdik uykuda dedim dilimi eşek arısı soksun ya
ikiKudurukAnnesi aylizinannesiii valla bilmiyorum canım sizin daha yeniymiş bizim ki 3 ay olacak neredeyse böyle sabah ben gözüm ü açamıyorum artık ve çok agrasif oluyorum sonra da pişman oluyorum bagırdıgıma falan çok degişik duygular yaşıyorum 😂
aylizinannesiii ikiKudurukAnnesi ya bizde katıldık o kervana sabah hiç şaşmıyor beşte bakıyorum oturmuş kafama vuruyor😩😁 bende uykuya aşırı düşkünüm böyle olunca oturup ağlıyorum
ilkbahar aylizinannesiii aa bu benimki 😵 akşam 8de uyudu bugün 5te uyanmış kafama vuruyodu, 😳😱😭bi türlü uyumadı hala
aylizinannesiii ikiKudurukAnnesi uykuya düşkünlüğüm çok sorun dayanamıyorum uykusuzluğa hemen ağlıyorum en büyük zaafım oldu Allah sabır versin bizlere
aylizinannesiii Semaertgrl 14 aylık beşinci dişi çıkardı iki gün önce ama bu alışkanlık gibi oldu hala sallıyorum kucağımdan bırakınca ağlıyor 😭😭
Esrakeskin28 aylizinannesiii benim bebek 16 aylık 14 günlük her saat başı kalkıyor ağlıyor şuanda da sallıyorum bırakınca yine uyanıyor napicam bilmiyorum 😭😭