1234___ 15 aylık kızıma bugün bakıp maşallah kilo almışım hiç hastada olmuyor herhalde verdiğim pekmezini etkisi diye kendi kendime konuştum. Akşam olmada hem öksürük hemde burun akıntısı başladı. Şimdi sabahın 5 hala uyumamış. Bidaha böyle konuşursam dileme eşek arısı soksun 🤐😭
Balkizlarim 1234___ Dua oku canım üstüne evet anne babanın nazarı en çok değer çünkü içten candan diyorsun yaa 🙈 pekmezi tereyağında erit ılık su katıp karıştırın verin düzenli bir şekilde turpun içine bal dök Altan delik aç Damla damla akicak şekilde akşamda onu içir yatmadan önce zencefil bal limon zeytinyağı karıştırın verin düzenli bir şekilde oda ıhlamur yumuşatır boğazını ılık süt bal karisimi verin yine hep ılık olsun ki yumusatsin tarhana çorbası soğan çorbası kemik sulu çorbalar yapın zeytinyağı sarımsak doğal olan o kuru yapın 🌺🌺
Semaertgrl 1234___ anne babanın nazarı daha çabuk geçiyor ben oğluma ne zaman uyurken ne güzel uyuyor desem hemen uyanıyor geri uyumuyor 😂
gurbet_gelini12 1234___ bende hep nazar ederim çocuğumu daha doğrusu cocuklar ımı sabah bunlar hiç hastalanmıyor defim akşam kusma ishal oldular mahvoldular bir hafta 😂😂o yüzden büyük konuşmamak lazım
1234___ Balkizlarim ah canım keşke bunlar mümkün olabilseydi maalesef en fazla sarımsak zeytin yağı ayağına kullanabiliyorum. Bebeğimi çoklu besin alerjisi var bu saydıklarınız neredeyse hepsini alerjisi var 😭çok sağolun ❣️❣️❣️
AytenMina Sanırım şu sıralar bi sıkıntı var 16 aylık kızım 2 gecedir uyumuyor normalde boyle yapmazdı
Balkizlarim 1234___ Rica ediyorum çok geçmiş olsun olmazsa doktora gidin fazla ilerleme den alerjik reaksiyon da varsa 🌺❣️
Eysar 1234___ bu ben çenem hiç durmuyor kızım 15 aylık bir kez hasta etmedim diyordum milletin yanında da ikinci kızım oldu bir aydır ailecek hastayız annenin gözü degermis derler doğruymuş
HaLe31 1234___ aynısı bende de oldu 15 gün resmen mahvolduk, dedim çok güzel vitaminli yemekler yapıyorum, ne güzel kilo aldı, emiyor da bu kışı böyle geçiririz dedim, demez olaydım, bebeğim hastalıkta kilo verdi iştahı gitti 😔
1234___ HaLe31 ya bende öyle içten içe sevinerek söyledi akşam olmadan o sağlıklı halimizde eser kalmadı