minikcivcivinannesi Kızım 3 ay 12 günlük suan 3 no cırtlı bez kullanıyoruz 4 no alcam bu bitince ama cırtlı mı külot bez mi alsam bilemedim. Külot rahat olur mı acaba kullanan var mı
ANA-HAT minikcivcivinannesi Külot bez kışın ve gece zor oluyor, değiştirmek için altındaki herşeyi çıkarmak gerekiyor bana göre cırtlı daha kullanışlı🌸
Masalina minikcivcivinannesi kilot bez takması cok rahat ama 1 numara büyük alınmalı her zaman çünkü belini çok sıkıyor ben kullandığım zamanlarda beli hep kizarirdi kan dolaşımı olmadığını düşünüp cırtli beze dönüş yaptım tekrardan
Deletedmom5284 Ben külot bez kullanıyorum genelde daha rahat bence, hareketlenince kaydırıyodu totosundan külot bezi kaydıramıyo
minikcivcivinannesi ANA-HAT gece altını almıyorum hiç gece yapmıyor bide ben cırtlıdada komple soyuyorum altını o yüzden sıkıntı olmaz herhalde ☺️
1kucuk_ask Kulot bez kullana bıldıgınız yere kadar alın ben bebeklıgını kulot bszlr gecırdım cok rahat oluyo ama 1 beden buyuk almalısın lastıgı cok sıkıyo ıste oyuzden suan kullanamıyorm lastıklerı okadar sıkı olmasa hala kullanırdım
Alyasmama Gün icerisinde kullanisli oluyo ama tasirma olasiligi cok yüksek hemen tasiyo gece yatarken cirt cirtli kullaniyorum hem rahat olsun belini felan SIKmasin diye
mavibozkurt Bizimki de üç buçuk aylık. Cırtlı rahat geliyor bana. Külot bezi biraz büyüyünce alacağım.