bebemom Kızlar bebeğim 1 ay 17 günlük gece uykusu hiç yok gece olunca huysuz sinirli ağlayan bir bebek oluyor emziği sinirli tutuyor memeyi de öyle böyle bir şey yaşayan var mı aranızda neredeyse günün çoğunu uyanık geçiriyor ama gündüz sakin gece çok tuhaf bir çocuk oluyor
yenianneadayi2208 bebemom aynı dertten muzdaribim…Bebek uykusuz ben uykusuz ikimizde agresifleşiyoruz artık ister istemez 🤦 Bir derdi var ama anlamıyorum..Gazını çıkarıyorum , altı temiz , karnı tok.Çözüm bulamadım valla Bende şuracıkta bekleyeyim..
Minteha bebemom ah bizimde tam tersi gece bir gece 3 saat uyuyor uyanıyor sabah 5 den sonra akşam 7-8 kadar uyku yok emerken göğsümde yada kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor. Kuş uykusu mübarek gün boyu mahvoluyoruz gözleri kızarıyor uykusuzluktan 😵💫😵💫😵💫
BirAnnebirAsel bebemom şuan kızım 3 aylık bizdede aynı problemler vardı emziği hırslı emiyordu göğsümü hırslı emiyordu ilk başlarda çok aç o yüzden böyle emiyor diye düşündük doktora sorduğumuzda gazından dolayı böyle yaptığını ve kolik bebeklerin sürekli emzik verdiğinde emerkende hırslı emdiklerini söyledi 40 günden sonra biraz biraz düzeliyorlar gece gündüz kavramını bilmedikleri için çok sorun oluyor bizler için bende çileden çıkmıştım 40 günlükken bile toplasan 40 saatlik uykum yoktu 2 aylıkken gece gündüz kavramını öğretmeye çalıştım gündüzleri sesli ve ışıklı ortamda uyuttum geceleri ise karanlık ve sessiz ortamda Allah’a şükür yavaş yavaş düzeliyor geceleri gündüze nazaran biraz daha fazla uyuyor 🥰🥰 Allah yardımcınız olsun
bebemom BirAnnebirAsel çok sağolun bir şey daha soracağım bu son iki gündür elini emmeye çalışıyor hırslı bir şekilde uyurkende yapıypr tekrar uyuyor acaba gaz sancısından öı oluyor ztN gazdan yatamıyor dünden belli
BirAnnebirAsel bebemom hemen hemen aynı sorunlar kızım aselde elini emer eldivenini çıkardığım için artık ellerini tanımaya başlıyor ve ağzına geldiği an emerek tanıyor bebekler o hırslı emişi tamamen gazından sancısından kaynaklı 🥰 en azından Asel için öyle kolik bebeklerin genellikle hepsi böyle