bebelendikK Kızlar Ege’de yaşıyoruz ama eşimde bende balık sevmeyiz ayda yılda bir yiyoruz, oğlum 26 aylık oda pek hoşlanmadı balıktan bu durumda balık yağı kullanmak gerekiyor mu şart mı çocuğun gelişimi için ? Kullananlar varsa ne tavsiye edersiniz
Gin bebelendikK balık tüketse dahi doktor bazı mevsimlerde balık yağı kullandırmıştı bize. Ocean olandan kullanmıştık. Doktorunuza da danışmanız iyi olur.
Adoga-21 bebelendikK En iyi ve en kaliteli balık yağı Möllers üzerine tanımam 😊 Benim kızım küçük büyüsün ilk ondan deneyeceğim 8 yıllık Eczacı teknisyeniyim hangi eczaneye giderseniz gidin kalitesine kimsenin diyecek sözü olmaz . Norveçte üretiliyor👍
Masalina bebelendikK benim fikrim şart olduğunu düşünürüm . Balik haftada 3 tüketmesi gerekiyor. Benimki de balik yemezdi bir aralar 2 yaşından sonra balik yağına başladık ocean içeriği temiz olduğu için aldım . 1 haftasi geçmeden iştahında muhteşem bir artış oldu sebze yemeği olsun balık olsun artık her yemeği rahatça yediriyorum ve hep anne mama ver diyor .