Yenidoganbakimi Bebeğim 5 günlük uyutamıyorum sürekli meme istiyor memede uyuyor bırakınca ağlıyor uyanıyor emzik almayı düşünüyorum ama kararsızım sizce erken mi? Alırsam damaklı damaksız hangisini almalıyım bilgi verirmisiniz?
Mavi53 Yenidoganbakimi ben hastanede verdim emziği aldı ama devamlı kullanmadım ilk bi hafta birbirimize alışalım diye. 40 günlük olduk bugün uykuya emzik ağzında kendi kendine dalar sallamıyorum mesela. Ağladığı zaman veriyorum sakinleşiyo . Bence erken değil karnı tok olduğunu anlamaya başladıysan emzik de kullanmaya başlayabilirsiniz tabi tutarsa
bhrcpt Yenidoganbakimi Ben doğumdan sonra hiç zararı olmadığı gibi çok faydasını gördüm ama ben sadece uyutma aşamasında verdim alışkanlık olmasın diye. Ortodontik emzik öneririm tabiki. Biz 15 aylık olduk hala sadece uykuya geçişte kullanıyoruz
Adoga-21 Yenidoganbakimi Valla bebeğe bağlı emzık tutup tuymayacağıda değişir. Doktorlar genelde ilk 1 ay sonrasında öneriyor ben Avent in aldım naptım nettim tutmadı 5 aylık olduk hala mücadele edıyorum😁 isterseniz bir emzik alıp deneyin . Denemeden malesef bilemiyorsunuz her bebeğin huyu farklı oluyor
minikcivcivinannesi Yenidoganbakimi ben daha doğduğu ilk gün hastanede vermeye başladım hala da emiyor baya da düşkün emziğe ama hayat kurtarıcı durmadığı zaman çok iyi oluyor. Philips avent kullanıyoruz
Mavi53 Yenidoganbakimi hastanede webaby nin ucuz damaklı emziklerinden verdim sonra bibs in slikon uçlu emziğini verdim şimdi değişmeli kullandırıyorum başka marka da versem onu da alır :)
bhrcpt Yenidoganbakimi Ben Mam markasını kullanıyorum emzikte ama Türkiyede yok. Ondan sonra Avent gelir bende başkada güvendiğim marka yok 🤷🏻♀️
bhrcpt bhrcpt Pardon Türkiyede yok demiştim ama varmış Trendyolda gördüm sanırım diğerlerinden biraz pahalı ama Dünyanın 1 numarasıdır.
Mom9856 Yenidoganbakimi emzik çok iyi birsey bence alıştır benım oğlum almıyor maf oldum en azından emıp susuyorlar emzıkle burdakı hemsıre de demıstı alıştır dıye nefes alışını düzenliyormuş anı bebek ölümünü engelliyormuş ama bizimki almadı 🙄
Aysegulyb Yenidoganbakimi bende uykuya gecıste verıyorum sadece emziği uyanıkken emmiyor uyudugu zamanda atıyor zaten philips avent kullanıyoruz
Gamze0707 Yenidoganbakimi hemen kullan yoksa birdaha almiyor ne yaptıysam almadı kimseye de kulak asma verme diyenlere bakma.emzik ver rahat edersin yoksa seni emzik gibi kullancak ağlayacak hic bisey yaotirmayacak sana hemen alıştır ve yeni dogan olduğu için damakli olması lazin
Zlm Yenidoganbakimi ben 1 gunluktu emzik verdiğimde ama sürekli sizi istemesi çok normal daha minicik
Mommqueen Yenidoganbakimi avent önerrm ne kadar erken verirsenz o kadar kolay tutuyor gec verınce kabul etmeyebiliyor bebekler
Yenidoganbakimi Mommqueen verdim tuttu çok şükür ama ne kadar süre veriyorsunuz siz alınca ağlıyor mu
Falloncarrington Yenidoganbakimi geç bile kalmışsın benim kızım 1 gün tutmadı sonra hiç tutmadı bibs damaklı nuk bakkal emziğine kadar hepsini denedim ama hiç tutmadı 🥺
mamanveutdormir Yenidoganbakimi benim kızım canı istemediğinde diliyle atıyor canı isteyince de ne yaparsan yap bırakmıyor. sen teklif edersin alırsa alır almazsa almaz ama özellikle uyurken hayat kurtarıyor emzik