Bernur_GT Kızlar 5 ay 5 günlük kızım var emerek uyuyor ve gece saat başı uyanıp emmek istiyor memeyi ağzına alıp bi iki emdikten sonra tekrar uyuyor acaba doğmadığı için mi böle yapıyor hero baby gece mamasından alıp yatarken bi sefer yedirsem olur mu???
behrem Bernur_GT 10 dakika kadar emiyorsa acıkmıştır az emiyorsa uykuya dönemediği için sizi kullanıyordur
AlininAnnesi12 Ben bebeğime veriyorum gündüz sütlü pirinçli olanı gece de sütlü muzlu olanı ama 1 buçukta veriyorum gece 3 de geri acıkıyor 😑 pek anlamıyorum tok mu tutmuyor gece olan maması pek bi işe yaramadı gibi bizde
Serican 1-2 dakika diyorsunuz sizce orda doyuyormu? Hyr! ve saat başı açıkamaz youtube da sinem gerger akınal diye uyku uzmanı var isterseniz göz atın
Agahinannesi Bernur_GT brnce gece emzik niyetine kullanıyolar bizi. Ben uzun uyusun diye mama verip yatırıyorum ama 1 saat sonra tekrar kalkıyo emmek istiyo emiyo 1 dk flan hemen emziği tıkıyorum ağzına 😂 uyuyo çünkü doymak için emmediğini ağzında beklettiğibi anlıyorum