TalentedMom Merhaba Anneler; Dopum günü konsepti hazırlarken kullandığınız ya da yardım aldığınız programlar ve uygulamalar var mı ?
theAna TalentedMom anlayamadım örnek görsel bakmak için mi? eğer öyleyse pinterestten bakabilirsiniz. Bir de ben instagram arama kısmına 1yaş doğum günü yazdım etiketlere baktım çok fikir var orada.
Sarikuzumalp TalentedMom Ben afiş için önce görsellerden istediğim şekilde arama yapıp ekran görüntüsü aldım. Daha sonra o afişe piscart uygulamasından oğlumun fotoğrafını ekledim. Altına da yiğit 1 yaşında yazdım. Eşime de attım fotoğrafı o şekilde çıkarttırdı afiş olarak. hiç kalitesi de düşmedi ☺️
Minnakelifim03 TalentedMom ben kendim yapıyorum. Ocakta 3 yaşına giricek konsept micky mouse pinteredtten resimlere baktım kartinlarla kendim yapıyorum
TalentedMom Baby01 evet ordan bakıyorum da ben çıktısını alıp kendim yapayım diyorum afişler hazırlanıyor ya
TalentedMom theAna Pinterestten bakıyorum hazır afişler flamalar vs oluyor ya çıktısını almak için onu sormak istedim
Smrenes Pinterestten alıp photoscape uygulamasında düzenlemeler yapıp worde aktarıp bu şekilde çıkartıyordum bazı şeyleri.. Şimdi 3 yaş için hazırlıcam ama bu sefer o kadar detaylı bişey yapmayı düşünmüyorum 😊