ZuleyhaG Anneler kızım 1 yaş 17 günlük İkinci bebeğime hamileyim🥰 tecrübeli anneler çok zorlanırmıyım sizce ?
Ikrazumra19 ZuleyhaG 13 aylikken hamile kaldim simdi biri 19 aylik biri 3 yasini gecti ilk 3 ay cok zorlandim ama en buyuk destekci esim oldu geceleri filan hep birlikte baktik
Muyesser ZuleyhaG 2 kızımın arası tam 2 yaş küçük 4 aylık oldu şu an. Başlarda çok zorlandım ama su an biraz daha alışmış durumdayız hepimiz. Özellikle kıskançlık konusunda sıkıntılı bir dönemdeyiz hala. eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden kendim bakıyorum başka yardım edecek yok.
Tuba ZuleyhaG İki oğlumun arasında 18 ay var. Elbette zorlukları oluyor ama genel olarak insan alışıyor ve iyiki diyorum. İlgi alanları aynı ve birlikte oynuyorlar, birbirlerine oyun arkadaşı oldular🥰
ZuleyhaG Ikrazumra19 ne güzel 😍 benim eşimde çok şükür her konuda destek oluyor yanımda olacağını düşünüyorum 💓
Ikrazumra19 ZuleyhaG o zaman korkmayin yani zor kolay diyemem ama cok guzel suan birlikte oynuy8rlar gelip sariliyorlar dunyanin en guzel duygusu sanirim
ZuleyhaG Ikrazumra19 Maşallah 💕😍 Peki bişey sormak istiyorum emziriyormuydunuz ne zaman sütten kestiniz
Muyesser ZuleyhaG ben 15 aylıktı hamile kaldığımda tandem emzirme yapmak istedim ama benim değerlerim düşünce 21 aylıkken sütten kestim.
ZuleyhaG Muyesser bu gün bende bebek aldım kucağıma çok kıskandı kendisinde almamı istedi 🤭 illa kıskançlık olacaktır umarım çok zorlamaz canım kızım 😇
Muyesser ZuleyhaG su anda aynı bu durumdayım ne zaman bebeği kucağıma alsam anne bende geleceğim kucağına diyor. Bir yatakta 3 ümüz yatıyoruz falan bebekle yatmamı istemediği için. İnşallah biraz büyüyünce oyun arkadaşı olurlar.
ZuleyhaG Muyesser yAAA o konuda baya zorlanacağımı düşünüyorum 😃 zamanla alışacaklar zarar vermesin de küçüğe
Muyesser ZuleyhaG aynen alışacaklar inşallah. zarar vermesinden korktuğun için başlarından ayrılamıyorm haliyle ev işleri de kalıyor bazen. Yardım edeniniz olursa daha rahat olursunuz.
Huelya ZuleyhaG bu ben 😂 kızım şuan 25 aylık oğlum doğdu 2,5 aylık zorlanırsın benim şuan kayınvalidem sağolsun çok yardım ediyor ama Yine de zor ama biliyorum ki geçecek bu günler ve harika birsey sağlıkla kucağına al
Buse62 Ikrazumra19 bebeginiz cinsiyeti neydi aynı cinsiyetten olunca süt bozuluyor diye duydum da merak ettim