61616161 Bebeğim 6 ay 18 günlük ama bi kaç kaşıktan fazla hiçbirşey yemiyo aynı durumda olan varmı ya yemeze hiç ne edecem
Sariii 61616161 bizde beş aylığız başladık on günüdür tadıma devam herhalde 6. Ay gibi biraz yer diye düşünüyorum 🤷♀️
61616161 Kk41 nebiliyim acaba ben mi yapamıyorum ya agzını hiç açmıyor yada 2 3 kaşık sonra bırakıyo tükürmeye çalışıyo diyorum benmi beceremiyorum
61616161 Momdady2021 öyle yapıyorum ama agzına birşey koyunca direk yüzünü ekşitiyo kaşığa diliyle vuruyo atıyo dedim herhalde hiç yemiycek tam olarak ne zaman düzgün yemeye başlıyo
Momdady2021 gul-33 mryvelerden çok az tattırın ben direk ek gıdaya sebzeden başlamıştım yoğurt KAvak püresi patates püresi felan
NilAsyaMom 61616161 bizimki de 5 ay 20 günlük. Ben de yedirmiyorum hiç. İstemiyor ama emzirince deli gibi. Anlamadım valla hayırlısı olsun inşallah iştahları açılsın
Bambiko 61616161 onune koyup verin blw yapin parmak buyuklugunde haslanmis ama cok yumusak olmicak sekilde havuc patates koyun kendi kesin kesfetsin oynasin sonra avokado koyun bi gun biz oyke yaptik
PamirVefa Bnm oğlumda 5 aylık yoğurt 3 günde bir vermeye çalışıyorum ilk bi çay kaşığı alıyor sonrası ağzını bile açmıyor 5 aylık bu tür ne verebilirim yoğrt dışında 🤗