Elife_unal Bebeğim 2 aylık tam emeceğinde fışkırarak kustu burnundan falan kusmuk geldi ilk kez oldu çok korktum neden oldu bilen var mı
GiybetReis Elife_unal fazla gelmiş olabilir. 1-2 kere olursa önemli değil diye düşünüyorum. Gazını iyice cıkardıgınıza emin olun. Gün içinde farklı birşey yediniz mi? Oda önemli olabilir. Göğüs ucunu temizmiydi? Krem felan sürmüş olabilir misiniz?
Elife_unal Morfrenk ama daha süt gelemden memeyi ağzına alır almaz midesi bulandı şiddetli fışkırarak kustu
Morfrenk Elife_unal o anki pozisyondan kaynaklı olabilir biliyorum insan korkuyor ama malesef bebeklerde her gün farklı bir şey olabiliyor. Kusmuğu ekşi kokuyorsa üşütmüşte olabilir
Elife_unal GiybetReis bebeğim emeceğinde hep yıkıyorum kuruluyorum kıyafetin tüyleri ağzına gelmesin diye
F-ergullll Benim oğlumda reflü vardı ve her kustuğunda yavrumun burnunda da gelirdi çok kez doktora gaviscon toz vermişti içtiği süte kattım oda çare olmadı gittim prof. Dr normal olduğunu ek gıdaya geçince geçeceğini söyledi ki şükür öyle oldu geçiyo sabredin