Ayse3695 Kızım 4 ay 5 gunluk 82 ile doguma gırdım 65 olmusum emzırıyorum bol bol gecede 2 yada 3 kere emer kızım boyle hızlıca kılo veren varmı 62 ile hamıle kalmıstım saglığımız bozulmaz ınsallah 🙏
Grlnl Ayse3695 ayy maşallahh demee kimseyee dilini ısırr çok güzeel benim hala 10 kilom var bebeğim 7 buçuk aylık
Ceylanergen Ayse3695 ben 72 ile doğuma girdim normal doğum 4 ay oldu emziriyorum hala 72 kiloyum keşke sizin yeriniz de olsam ah ah 😂
Deletedmom789 Ayse3695 evet çünkü doğumla beraber zaten kilo gidiyor. Bebeğin ağırlığı, kesenin içindeki su, plasenta falan derken. Kalanı da zamanla vermişsiniz ne güzel ☺️
YadeeeeeAsel Ayse3695 bende hamile kalmadan önce 52 . Hamileliğimde 83 şuanda 62 oldum daha da veriyorum durdurmak istiyorum kilo vermeyi 😬
Alpimim Ayse3695 Valla çok normal kızım iki aylık ve ben 55 kg kaldım iki çocukla hızlı yaşam var bende
May01 Ayse3695 doğmdan sonra 2 ay içinde hamile kaldığım kiloya inmiştim. 10 aylık şuan geri doğum kilomdayım 🤣 yani dikkat ederseniz güzel bir nimet normal 🙂
balbocegiiii Ayse3695 Bende emziriyorum. Benim kızım 5 aylık 75le doğuma girdim şu an 63 kiloyum. Keşke bi 5 kilo daha verebilsem 😔😔
NinovaLemi Ben 62 ile hamile kaldim 75 ile doğuma girdim 35 gün oldu doğum yapali 66 kiloyum. 55′e düşmek istiyorum inşallah ben de emzirirken kilo verebilirim. Çünkü sezeryan oldum doktorum 6 ay spor yapamazsın dedi. Ben bir an önce zayıflamak istiyorum :(