tazeaane Kızlaaaar taş gibi yoğurt yapan ben bebeğime yoğurt yapamıyorum ne zaman yapsam su gibi oluyo. Bikere biraz katı tutturdum başka da yok. Siz bebekleriniz yoğurdu nasıl yapıyosunuz? Süt olarak ne kullanıyosunuz. Yardım edin banada 🤦♀️
Teemo07 tazeaane günlük pastörize süt ile yapıyorum. İlk 3 denemem fesattı. Sonradan tutturmaya basladım.. Isı kısmını beceremiyordum sanırım. Onun içinde termometre alacağım.
Yigitkomuz_ tazeaane önce derece al cnm 45 de mayala günlük sut alabilirsn ondan al yoksa şokta var pastörize günlük sut onunda çok güzel oluyo ve şokta yoğurt mayası var toz 1 60 gibi fiyati 3 lt kadar sut mayalanabiliyo
Baby01 Yigitkomuz_ biyerde okumuştum o tozlar zararlıymış.Onun yerine yaptığınız yoğurtların katı ve kaymak yerlerinden ufak ufak buzluğa atıp mayalayacağınız zaman çıkarırsanız yoğurdunuz çok güzel olur.2 senedir bu şekil yapıyorum herkes yoğurdumu beğenir
Mlkko tazeaane pastörize sütle yapıyorum. Kaynatmadan ısıtıyorum sadece serçe parmağımla bakıyorum 7 sn dayanabildiğim zaman mayalıyorum. Dolapta da 3-4 saat ağzı açık bekletiyorum taş gibi oluyor
Aceranne tazeaane sütü iyice kaynat canım kaynarken de arada kepçeyle karıştır ben öyle yapıyorum taş gibi oluyor bi de mayalarken sıcaklığıküçük parmağını hafif yakar gibi olunca mayala
Sennur2218 tazeaane yoğurt makinesi. 🤩 Ben şu an yoğurt yapma ayarlı fırın aldım o yüzden makineyi satıyorum, almak isterseniz yardımcı olurum yepyeni duruyor. 😊
Baby01 Yigitkomuz_ sütü ocağa koyduğumda çıkarıyorum buzluktan o soğuyana kadar çözülüyor 1 saatte falan yani.Normal yoğurt ısısına geliyor çözüldüğü için azcık sulanmış gözüküyor ama yoğurt gayet güzel oluyor mayalandıktan sonra