Mira04 Merhaba hanımlar kızım 6 aylık yarın hamama gidicem ama biraz tereddüt içerisindeyim acaba onuda koysam mı aranızda koyan oldu mu hiç ???
Wanderlust Mira04 bebeklerde 2 yas alti yasak termal otellerde dahi izin verilmiyor. Doktorunuza danisin suyun isisi/ asiri buhar onlar icin iyi degil solunumsal sikintiya sebep olabilir
Katya Mira04 götürme canım hamam çok sıcak buharlı bir yer rahatsız olur. Ayrıca ne kadar temiz olsa da insanlar yıkanıyor orada mikrop her yer. Bence düşünme bile asla götürme
Mira04 Mom544154 çok bekletmeyi düşünmüyorum zaten duşunu aldırıp çıkarıcam direk acaba öyle olur mu sorun
Wanderlust Mira04 risk almaya deger mi hala aklinizda suphe kalmis lutfen bebeginizi riske atmayin hamam sicak su evet ama pislik yuvasi herkesin pis kirleri vs oralara nasil temas ettiriceksiniz bu pandemi doneminde dusunurken dahi icim kaldirmiyor 🙄
Lulemom Mira04 bizler bile ilk girerken bi nefes almada zorluk oluyo. Çocuk nefes alamaz orda. Bide zaten almazlar yasaktır. Kemik gelişimlerini kötü etkiliyormuş o kadar sıcak
Vanilya Mira04 Yok kız olur mu? Bebekle olmaz. Bebeğe iyi gelmez. Doktora da danış bence de. Ama sanmıyorum
Mira04 ipekkizz yok 6 aydır duş aldırmıyorum tövbe estagfurullah yani burda danışıyoruz boş yorum yapmaya gerk yok
kenankaan Tavsiye etmem, götürmeyin, hamam çok sıcak ve fazlaca nemli, çocuğunuzun ciğerleri bizimki gibi değil ki, kaldırmaz bünyesi.
Yasemin38 Mira04 heleki pandemi döneminde 2 kat mikrop yuvası bebekler için özelliklede hamamlar. Ben olsam gitmemde götürmemde..Ama tabiki tercih meselesi