Balarisi_melisEla Gerçekten iyi geliyor mu nolur bişey söyleyin, 2 gündür çok zor geciyor alt damağı cok şişmiş bütün gece uyanıyor,ağzı burnu akiyor ,Boyle nezle gibi oldu dişten mi 🥺🥺
Yusufagahinannesi Balarisi_melisEla biraz anlık rahatlama sağlıyor ama büyük mucize bir etki beklemeyin bence
Mom73727 Balarisi_melisEla tetagil fayda etmedi bize iki kutu kullandık osanit kullandık bi araştırın o çok iyi geldi ağladıkça veriyordum minik top şeklindeydi
Balarisi_melisEla YeldaKuzey bu sabah aldim sabah ogle ve akşam olarak 3 kere verdim inşallah bu gece rahat uyur🥺
Bglmm Balarisi_melisEla bizde ikincisini kullandık ne iyi ne kötü pek bi fayda göremedim jelleri de önermiyorlar zaten kullanım için
Balarisi_melisEla Bglmm evet jel hiç istemiyorum netten ve burdan baktim bunun memnuniyeti çok olduğu için aldım ama umarim fayda eder
Mom73727 Balarisi_melisEla birde ben beş altı tane karanfili ezip üzerine zeytinyağı ekleyip dolapta bekletip soğukken damaklarına sürüyordum cok faydası var dene istersen doğal yöntem belki işe yarar
Almina4497 Balarisi_melisEla günde 3-4 adet kullandığınızda fayda sağlıyor tabi uyuşma hissi veriyor ağzına denemiş bir anne olarak çok zor bı durum içi su dolu diş kayıcılardan alın buzluğa atın donsun ve verin eline ısırsın üşütür diye korkmayın ınanın o acısını gecırmek onu rahatlatıyor ben ole ypmıstm doktorumz cok agrısı olunca calpol kullanbılırsın demıstı
Balarisi_melisEla Almina4497 dolaptan havuç veriyorum ama atiyor bende bugün çok zor durumda kalinca parol surup verdim caninin yanmasına dayanamadim
ikizlerinannesi2985 @Deletedmom_49 kuzuuum, sen kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bir fikrin vardır belki diye etiketledim seni🌺