HazalKeles Bebegim 2 aylık oldu iki gündür uykudan acıkarak kalktıgında ağlarken katılıyo yani nefesi kesiliyor 5 saniye kadar bu bi problem midir doktora götürmeli miyim neden yapıyodur biyeri mi acıyo bilemedim hiç yapmazdı iki gündür yapıyo😔
shdemir HazalKeles Benim oglumda gaz sancisindan katiliyordu aglarken. Nefesi gidiyodu aklim gidiyodu😑 doktor böyle durumlarda bebegi yan cevirip sakinlestirmeye calis dik tutma demisti bana ne ise yariyo bilmiyorum ama.
edaderen HazalKeles aceleci sadecee. cogu böyle zaten 😂 benmki heeeer zaman böyle tam uykusunu alamadığı ve aç oldugu zamanlar yafa aşırı gazı varsa yapıyo
Aysegl Canım 2 Aylık olduğumuz gün aynı şikayetten hastaneye kaldırdık bebeğimi uykudan ağlayarak uyanıyor öksürmeye başlayıp nefessiz kalıyordu bence hemen götürmelisin çünkü bünyesi çok küçük korkutmak istemiyorum kesinlikle benim bebeğimizin beynine kadar ultrason ile bakmışlardı 2 gün boyunca araştırma yaptılar yoğun bakımda yattı mikrop kapmaması için Allaha şükür bi sorun çıkmadı babamız hastaydı ondan viral enfeksiyon kapmış hemen antibiyotik verdiler hastanede başka ilaçlarda verdiler 14 gün sonunda şükür düzeldi. Bence bekleme biranönce götür.
Aysegl HazalKeles bizimde genelde akşam oluyordu gündüz hiç olmuyordu artık sıklaşınca götürdük ve mikrop kapmış denildi canım
Asilinannesiiiii HazalKeles Hilokiiii elma ve pekmez koydum ama onları zaten surekli veriyorum onlardan olduğunu zannetmem