Kezikez Kizlar 40 gunluk kiz bebegim var allaha bin sukur saglik problemi yok fakat kaslarinin ortasi birlesik ilk zamanlar pek belirgin degildi ama simdi bayaa tek kas oldu. Bu killar dokulecek gibi de durmuyor biyiklarinda var sarı sarı emzirirken cok inceliyorum sanirim dokulur mu bu tüyler 😊
Balyanakannesiii Kezikez Benim oğlumun da alnın da var minik minik tüyler baya belli ama dökülür flm dediler yeni doğunca ama şimdi 7 aylık hala duruyor 😂😂 nazar boncuğumuz olsun ddm
Kezikez NeslihanBusra yaaa 😶 aslinda bende de biyik vardi ama ergenlikte belirginlesmisti 40 gunluk bebekte bu kadar tüy ilginc duruyor
[silindi] Benim oğlum kaşsız bembeyaz sarı seyrek saçlı doğdu saçları dökülmeye başladı kaşları belirginleşti biraz. Ama kız yeğenim bacağında bile tüylerle doğdu malesef dökülmedi şimdi erken ergenlik yaşıyor baya büyüdü tabi ağdaya gidiyor annesiyle daha 3. Sınıf
Kezikez Yaa acaba hormonal bi sikintisi olabilir mi ki erken ergenlik vs..korktum dr a soracagim Simdi benim bebegimde de kulaklarinalni sirti tuy dolu ama dokulur dediler onlar icin.
[silindi] Kezikez yok canım kıldan tüyden doktora mı gidilir 😂 genetik böyle şeyler sülalede ara tek kaşlı kim varsa ona çekmiştir. Bizim gelinimiz kıllı anası da kıllı. Ben ve eşim beyaz tenliyiz oğlumuz da bembeyaz tüysüz.
Annecik03 Kezikez benim kizimin kulaklarindada vardi tug. Allahim cok tatliydiiiiii minik asenam diye seviyordum 😍 dokuldu. Tek tuk var onlarda dokulur
[silindi] Kezikez dökülenler gözüne giriyor hep sinir oluyorum, yatağı ds saç dolup kalıyor sürekli temizlememe rağmen
Kezikez [silindi] şapka takinca da ici sac doluyor biz de gecen gun gozune anne sutu damlatip cikardik ise yarayacagina inanmamistim ama yanilmisim
Kezikez [silindi] cok uzaga gitmeye gerek yok ben dw ortaokulda biyigimi agdayla almistim yuzum beyaz biyigim kirmizi okula gittim biyikli gitsem daha az rezil olurdum. Ama bebisim cok miniiikkk bana erken gibi geldi simdi boyleyse ergenlikte burma biyik mi olcak
[silindi] Kezikez anne sütü değdirmeyin gözüne aman diyim onlar kendiliğinden çıkar sütteki güçlendirici yapı gözde ufacık mikrop varsa mikrobu besler dikkat edin 🙁 doktorlar asla önermiyor. Temiz bir bez ve kaynamış ılımış su ile temizleyin. Süt sanılanın aksine hep faydalı olmaz.
[silindi] Kezikez yok korkma canım en kötü belli bir yaşa gelince lazere gönderirsin şimdilik masum bebişin tüyünden zarar gelmez. Erken ergenlik de şimdiden belli olmaz